Forţa fie cu tine! Aeronava STAR WARS este REALĂ

Forţa fie cu tine! Aeronava STAR WARS este REALĂ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Obi Wan Kenobi, Darth Maul şi Chewbacca se numără printre personajele din celebra serie Star Wars care i-au întâmpinat pe călători la bordul unui avion tematic, care a zburat din Japonia în Canada. Moda avioanelor tematice molipseşte tot mai multe companii aviatice, care se întrec în transformarea unor aeronave în adevărate parcuri de distracţii la înlţime. Cel mai recent exemplu este avionul Star Wars al companiei All Nippon Airways, care face deja curse domestice, iar duminică, 18 octombrie, a  făcut şi prima cursă interaţională, cu destinaţia Vancouver, Canada.

Fanii Star Wars din Japonia au luat parte la evenimentul de inaugurare a avionului, organizat în parteneriat cu Disney pe aeroportul Haneda din Tokyo, costumaţi în personajele preferate din celebra serie cinematografică, creată de regizorul George Lucas.

Simpaticii roboţi R2-D2 şi C-3PO, blănosul Chewbacca, soldaţii stormtrooper, dar şi înspăimântătorii Darth Maul şi Darth Vader s-au numărat printre pasagerii care au urcat în aeronava Star Wars, informează Daily Mail, citat de adevarul.ro. 

Avionul este inscripţionat la exterior cu eticheta Star Wars, în timp ce pasagerii au parte la bord de pahare şi şerveţele imprimate cu imagini care aduc aminte de îndrăgitele personaje, cu prilejul lansării mondiale a peliculei „Star Wars: The Force Awakens“. De asemenea, stewardesele împart dulciuri din braţele unui mini-stormtrooper, la fel şi felurile de mâncare.

Citit 1461 ori Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2015 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.