Gălăţeanca Mădălina Căuş, gravidă pe scenă

Gălăţeanca Mădălina Căuş, gravidă pe scenă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţeanca Mădălina Căuş, solistă la Năvodari, a reuşit din nou să facă spectacol pe scena X Factor, la Antena 1. Faţă de audiţiile concursului, viaţa ei s-a schimbat, după cum avea să mărturisească: "S-a întâmplat un fapt major: am aflat că sunt însărcinată. Dacă trec mai departe, o să fiu prima concurentă graviduţă. Sunt în patru luni şi puţin. Deocamdată, fizic nu am nicio problemă", a mărturisit artista.

Pentru a rămâne mai departe în concurs şi pentru a ajunge în galele live, Mădălina trebuia să-l învingă la duel pe Florin Răduţă, adversarul ei în echipa lui Ştefan Bănică. Gălăţeanca a ales o piesă antrenantă, dificilă, care îi impunea să şi danseze. Iar ea s-a descurcat de minune! „Bravo, Mădălina! Te apreciez pentru faptul că ai venit cu o altă faţă artistică. Din audiţii, am văzut practic trei Mădăline şi asta e foarte important! Vreau să o aplaudaţi pe Mădălina!”, a cerut Ştefan Bănică publicului.

Chiar dacă Bănică l-a ales pentru a merge în gale pe adversarul Mădălinei, noi suntem de aceeaşi părere cu artista: merita să rămână în concurs. „Sper că ultima impresie pe care am lăsat-o să fi fost pe măsura aşteptărilor. Vă mulţumesc pentru încurajări, mesaje, susţinere şi cuvintele frumoase! Aceasta a fost adevărata Mădălina Căuş", a mărturisit artista, într-o postare pe Facebook.

Chiar dacă a părăsit concursul, suntem siguri că vom mai auzi de ea. Succes Mădălina!

Sursa foto: Antena 1

Citit 2335 ori Ultima modificare Duminică, 13 Decembrie 2015 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.