TUDOR CHIRILĂ va fi concediat după SCANDALUL Fernea?

TUDOR CHIRILĂ va fi concediat după SCANDALUL Fernea?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dezvăluirile vedetei despre campania neloială de susţinere a unui concurent din bani publici au creat tensiune şi confuzie la "Vocea României", un lucru neobişnuit până acum. Tudor Chirilă este o celebritate incomodă pentru Pro TV. Venirea lui la "Vocea României" a însemnat un pas înainte pentru producătorii show-ului, care tocmai îl pierduseră pe Horia Brenciu. Acesta a fugit la Antena 1, în perioada de schimbări majore petrecute la nivelul managementului staţiei lansate de Adrian Sârbu.


Liderul trupei "Vama" s-a alăturat unui juriu format din Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga. Cei patru, se suportă sau nu, trebuie să facă echipă şi să asigure succesul celei mai importante producţii a postului Pro TV.

Un reportaj difuzat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, care prezintă culisele de la "Vocea României", lasă să se înţeleagă indirect faptul că ieşirea publică a lui Tudor Chirilă împotriva concurentei Tincuţa Fernea a produs ceva valuri în interiorul echipei. Deşi nu s-au pronunţat direct, au existat discuţii pro şi contra, între popularii antrenori.

Scandalul a izbucnit după ce Tudor Chirilă a scris pe blogul său că o concurentă din propria echipă beneficiază de o campanie publicitară făcută din bani publici de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.

În acest moment nu se ştie cu exactitate ce impact vor avea dezvăluirile asupra show-ului, dar sunt multe dovezi că lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum a scris Chirilă pe blogul său. Producătorii show-ului şi postul TV au fost puşi într-o situaţie delicată, deşi regulamentul concursului n-a fost încălcat.

Publicitatea care se face în jurul emisiunii nu va fi exclusiv pozitivă. Rămâne de văzut dacă îşi permite managementul Pro să aibă în echipă un star atât de independent şi de exploziv cum este Tudor Chirilă.

Verdictul va fi dat doar de audienţă?

Dacă, după întâmplarea cu Tincuţa, emisiunea atrage un segment mai mare, format dintr-un public comercial, unul educat, aflat în căutarea de dezbateri şi care apreciază eroii justiţiari, Tudor Chirilă va fi salvat. Dacă acest scandal va afecta credibilitatea emisiunii, atunci producătorii locali ai concursului vor căuta să-l îndepărteze.

Trebuie remarcat aici faptul că în perioada de management a lui Adrian Sârbu, o astfel de dezbatere n-ar fi fost posibilă. Vedetele Pro erau izolate de restul societăţii, comunicau numai prin intermediul departamentului de relaţii publice, nu aveau personalitate, aceasta fiind înlocuită cu un amalgam de valori, care creau identitatea staţiei de televiziune şi a holdingului de media. Practic, Tudor Chirilă ar fi fost exmatriculat la prima abatere. Vedetele postului erau foarte bine plătite, cu condiţia să nu aibă atitudine personală, ci doar atitudinea companiei.

Acesta va fi primul test în care publicul atât de ataşat de Pro TV va asista sau nu la deschiderea către societate, la acceptarea unui star aşa cum e şi aşa cum se manifestă.

Să ne amintim câte compromisuri a făcut BBC pentru a-l păstra pe Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii "Top Gear", show-ul cu cea mai mare audienţă din Marea Britanie. El a fost concediat, în cele din urmă, nu pentru faptul că avea atitudine, ci pentru comportament violent - a bătut un producător.

Sursa: eva.ro

Citit 3948 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 15:12

3 comentarii

 • postat de un fost muzician
  Marți, 22 Decembrie 2015 19:39
  109.103.173.***
  Tudor Chirilă avea dreptate. Puștoaica mai trebuia să muncească până să-i surclaseze pe alți concurenți mult mai talentați decât ea și care au fost eliminați fiindcă nu au avut destui susținători. Mi-ar fi plăcut ca în finală să fie gălățeanca noastră și italianul.
  Dacă PRO TV va renunța la Tudor Chirilă, va pierde mult! Îl prefer Loredanei, cea cu prea multă piele la vedere și glume deșucheate ce
  nu-i stau bine unei femei; îl prefer în locul lui Smiley, cel prea sigur că va câștiga vocea anul acesta cu unul din cei doi simpatici, de altfel, interpreți, dar cu voci prea puțin prelucrate pentru un astfel de concurs; chiar și lui Moga cu atitudinea lui de moșier scrobit!
  Tudor este un artist, un intelectual și un spirit liber! Nu degeaba a câștigat pentru a doua oară vocea României cu o voce care nouă, la început, nu ne spunea nimic!
  2
  1
  Raportează
 • postat de Jon
  Luni, 21 Decembrie 2015 19:22
  5.13.135.***
  Cea mai buna decizie!
  7
  4
  Raportează
 • postat de un galatean
  Luni, 21 Decembrie 2015 09:47
  5.13.234.***
  Si ? Se vrea ca totul sa fie manipulat, inregimentat, cu coloana aplecata!???? Bravo, Tudor Chirila!
  6
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.