Ce simt femeile când fac SEX prima dată după naştere

Ce simt femeile când fac SEX prima dată după naştere
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Când vine vorba de prima partidă de amor după naştere, femeile au o mulţime de întrebări, cum se simte sexul după un asemenea proces solicitant pentru corp fiind una dintre ele. Experienţele, însă, diferă de la o persoană la cealaltă. Publicaţia online cosmopolitan.com a intervievat 30 de femei curajoase, care au răspuns întrebării „cum este sexul după naştere?”, dând detalii despre viaţa lor intimă postpartum.

Experienţele fiecărei femei în parte sunt diferite, unele descriind dureri greu de suportat, în timp ce altele spun că s-au simţit mult mai sexy şi puternice după ce au adus pe lume un copil, sexul fiind extraordinar. Iată care sunt mărturisirile a zece dintre intervievate.

"M-a durut mai tare decât atunci când mi-am pierdut virginitatea"

„Sexul după naşterea fiicei mele, cel puţin prima dată, a fost dur, şi nu într-un sens bun. De obicei, trebuie să aştepţi în jur de şase săptămâni după ce naşti, înainte ca doctorul să îţi spună că este ok să faci sex din nou. Eu aş fi putut aştepta încă mult mai mult. După aceste şase săptămâni, mă simţeam de parcă propriul corp nu îmi mai aparţinea. Sânii mei erau enormi şi curgeau şi nu îmi făcusem până atunci curaj să îmi privesc vaginul în oglindă. Dar soţul meu abia aştepta, mai ales că era extrem de excitat de noii mei sâni, foarte sexy. Prima noastră încercare a fost înfricoşătoare. M-a durut mai tare decât atunci când mi-am pierdut virginitatea. L-am rugat să se oprească înainte să intre cu totul. Simţeam, pur şi simplu, că vaginul meu este rupt în bucăţi şi că am nevoie de mai mult timp să mă vindec emoţional şi fizic”, povesteşte Claire, în vârstă de 33 de ani.

Surpriza plăcută

Dumnezeule, eram îngrozită. Am suferit o epiziotomie (n.r. - intervenţie chirurgicală realizată în cursul naşterii), iar după ce am scos un copil prin vagin nu prea îmi ardea să primesc "vizitatori" acolo prea curând. Dar, la 12 săptămâni după naştere, m-am gândit că a venit timpul. Am fost plăcut surprinsă. Eram chiar mai strâmtă ca înainte să nasc. A fost ca înainte, poate chiar mai bine, îşi aminteşte Drea, în vârstă de 28 de ani.

"După prima naştere a fost dur"

„Este exact ca şi cum ţi-ai pierde virginitatea din nou. Îţi va fi teamă că veţi fi întrerupţi şi vei simţi că faci ceva interzis, pentru că vei avea un copil în casă”, crede Ashley, în vârstă de 28 de ani. „A fost ca şi cum vaginul meu ardea în flăcări. A doua oară când am făcut sex după naştere am folosit lubrifiant şi a fost mult mai bine”, spune Sarah, în vârstă de 29 de ani. „După prima naştere a fost dur. Am avut nişte complicaţii din cauza rupturii de perineu, aşa că sexul a fost inconfortabil pentru o vreme. Dar după ce m-am vindecat, lucrurile şi-au revenit. După a doua naştere nu am avut deloc probleme”, povesteşte Grace, în vârstă de 27 de ani.

"A fost ca şi cum soţul meu avea o sabie"

"Sincer, a fost ca şi cum soţul meu avea o sabie în loc de penis. Şi am născut prin cezariană. A fost mai bine cu lubrifiant, slavă Domnului", mărturiseşte Angela, în vârstă de 36 de ani. „Pentru mine, sexul după naştere a fost incredibil. Am fost foarte mândră de corpul meu şi de ceea ce tocmai reuşise să facă, aşa că mă simţeam puternică şi sexy, iar asta datorită a cine sunt, nu a cum arăt. Niciodată nu am avut atâta încredere în mine, iar când eu şi soţul meu în sfârşit ne-am reconectat fizic, a fost de-a dreptul minunat. De când am devenit părinţi relaţia noastră este mult mai puternică, iar faptul că viaţa noastră sexuală s-a îmbunătăţit a fost o surpriză neaşteptată”, spune Stephanie, în vârstă de 30 de ani.

"Mult lubrifiant, strâns pernele, respiraţii ca în timpul travaliului"

„Penisul soţului meu se simţea precum o sabie. Am suferit ruptură de perineu şi am sângerat pentru vreo zece săptămâni, aşa că a durat ceva. El a fost grijuliu şi s-a asigurat că mă simt confortabil. Am alăptat, aşa că după orgasm sânii mei curgeau de fiecare dată, dar el iubea acea parte. Mult lubrifiant, strâns pernele, respiraţii ca în timpul travaliului, iar după şase luni lucrurile s-au îmbunătăţit. Cu toate acestea, deşi mă durea, m-am simţit foarte sexy, ca o superfemeie, ca şi cum aş putea face orice. Travaliul şi naşterea te fac să te simţi precum o vedetă rock”, mărturiseşte Natalie, în vârstă de 30 de ani. „M-am simţit extraordinar. După ce am dat naştere la doi copii gemeni şi după o perioadă lungă fără sex, chiar aveam nevoie. Am simţit fiori pe şira spinării”, îşi aminteşte Christin, în vârstă de 30 de ani.

(Surse online)

Citit 6539 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.