Spiriduşii lui MOŞ CRĂCIUN vă vin în ajutor. Care este CADOUL POTRIVIT pentru MEZINUL familiei

Spiriduşii lui MOŞ CRĂCIUN vă vin în ajutor. Care este CADOUL POTRIVIT pentru MEZINUL familiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Crăciunul este sărbătoarea cea mai aşteptată de copii. Lista de cadouri a Moşului este întotdeauna încărcată, dar atunci când trebuie să aleagă un cadou pentru copii, misiunea nu este deloc uşoară. Dacă îi întrebi pe cei mici ce îşi doresc să primească în dar, lista lor se va mări şi se va modifica de la o zi la alta. Întotdeauna va exista o păpuşă mai frumoasă, o maşinuţă mai nouă pe care trebuie să o aibă.

Jucăriile rămân favoritele copiilor

Jucăriile au rămas un cadou tradiţional pentru cei mici, indiferent de ocazie. Animalele de pluş, indiferent de mărime, rămân preferatele fetiţelor, dar şi ale băieţilor. Acestea se pot încadra de la 30 de lei până la 500 de lei, în funcţie de mărime, model şi de ceea ce ştie să facă respectiva jucărie, care poate fi dotată cu senzori, astfel încât să pară vie.

Păpuşile sunt în continuare preferatele fetiţelor. Moşul poate alege dintr-o gamă extrem de variată, preţul variind în funcţie de model şi de aplicaţiile pe care acestea le au. O păpuşă ieftină costă 50 de lei, dar poate ajunge şi la 150 lei (jucării cu licenţă Disney). Astfel, o păpuşă Moş Crăciun costă 70 de lei, în timp ce o păpuşă Nancy costă 97 de lei.

Preferatul fetiţelor rămâne bebeluşul, cu diferite funcţii şi accesorii, care poate costa uneori şi peste 300 de lei. De exemplu, un bebeluş Baby Amore costă 250 de lei la reducerile de sărbători şi îi poţi schimba scutecul sau îl poţi hrăni. Un alt bebeluş marca Maria, care vorbeşte, costă 89 de lei.

Pentru băieţi, nimic nu se compară cu maşinuţele electrice. Costul acestora diferă, de asemenea, în funcţie de mărime, firmă şi aplicaţii. O maşinuţă simplă şi ieftină poate ajunge la 42 lei, în timp ce una mai mare şi mai sofisticată costă şi 400 de lei (maşină de pompieri, maşină de teren, toate dotate, bineînţeles, cu telecomandă). De exemplu, o maşinuţă Mercedes cu telecomandă costă 148 de lei, în timp ce o mini maşinuţă electrică ajunge la preţul de 56 de lei.

Nici roboţeii cu telecomandă nu sunt de neglijat, reprezentând deseori un cadou sofisticat. Preţul acestora se încadrează între 60 şi 300 de lei, în funcţie de mărime, aplicaţii, dar şi de marcă. Astfel, un microrobot care reacţionează la sunete şi pe care îl poţi controla prin telecomandă ajunge la preţul de 60 de lei, pe când un robot Rusty ajunge la preţul de 83 de lei. Pentru un cadou mai sofisticat de Crăciun, Moşul poate alege un robo-căţel care costă 1.300 de lei, dar exprimă stările şi dorinţele unui animal real.

Jocuri educative şi cărţi

Nu este uşor să cumperi un cadou care să impresioneze un copil, care descoperă de la o zi la alta lumea din jurul lui şi este fascinat de tot ceea ce îl înconjoară. De cele mai multe ori, cei mici se plictisesc repede de jucăriile lor, fascinaţia durând doar câteva zile.

Jucăriile educaţionale le stimulează talentele şi imaginaţia. Un cadou interactiv este puzzle-ul. Aceste le va stârni interesul şi îi va ajuta să îşi dezvolte logica, perspicacitatea şi îndemânarea. Preţurile sunt cuprinse între 10 şi 60 de lei, în funcţie de numărul de piese. Un set de 16 puzzle-uri mici ajunge la preţul de 35 de lei, în timp ce un joc interactiv, prin intermediul căruia cei mici pot învăţa alfabetul, costă 55 de lei.

Un alt cadou ce le pune mintea la contribuţie este cartea de colorat sau cartea de poveşti. Daţi-le copiilor şansa să descopere plăcerea lecturii cumpărându-le cărţi. Acestea le oferă ocazia de a vizita lumi necunoscute şi de a cunoaşte eroi faimoşi. Preţul lor este foarte accesibil şi se încadrează între 10 şi 50 de lei.

Daruri speciale pentru micii artişti

Nu există copii care să nu se bucure de o cutie cu creioane colorate, dar dacă piciul tău are înclinaţii artistice, Moş Crăciun poate să îi aducă primul set de pensule şi primele acuarele. Astfel, un set de opt pensule de diferite mărimi, pentru începători, costă 40 de lei, în timp ce un pachet de acuarele Pictor Luchian ajunge la preţul de 60 de lei.

Nici instrumentele muzicale pentru prichindei nu sunt un cadou de neglijat. O tobă imprimată cu Spiderman costă 38 de lei, în timp ce o vioară sau o chitară clasică ajung la preţul de 70 de lei.

Citit 1363 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 22:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.