Micuţii gălăţeni mai pot trimite încă scrisori prin Poştă la CONCURSUL epistolar şi de desen

Micuţii gălăţeni mai pot trimite încă scrisori prin Poştă la CONCURSUL epistolar şi de desen
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şi în acest an, piticii care îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun au trimis scrisori la concursul epistolar şi de desen, lansat de Oficiul Judeţean de Poştă (OJP) Galaţi.

Anunţul pentru concurs a fost expediat, la începutul lunii decembrie, către oficiile poştale din judeţul Galaţi, dar şi pe adresele electronice ale şcolilor şi gimnaziilor. Organizatorii anunţă că toţi copiii pot să mai trimită scrisori, până vineri, 18 decembrie 2015.

Premierea celor mai bune lucrări se va desfăşura între 21 şi 22 decembrie 2015. Una din condiţiile participării la concurs este ca lucrările să fie expediate individual de fiecare participant, cu serviciul suplimentar „recomandat”.

„Pe adresa OJP Galaţi au început deja să ajungă scrisorile celor ce-l aşteaptă pe Moş Crăciun. Pe lângă nelipsita listă de dorinţe, scrisorile transmit o încărcătură emoţională, pe care, de la an, la an, o regăsim tot mai apăsătoare. Nimic nu poate consola dorul copiilor de lipsa unuia sau a ambilor părinţi plecaţi în străinătate la muncă. Dorinţa lor cea mai mari este ca Moş Crăciun să facă o minune şi să le aducă părinţii acasă de sărbători ori să le găsească o slujbă, aici, acasă. Şi pentru că majoritatea copiilor îşi doresc gadgeturi de ultimă generaţie, veţi fi surprinşi să aflaţi că există copii care vor doar o carte de poveşti. O parte dintre ei vor primi ce şi-au dorit”, se transmite printr-un comunicat al OJP Galaţi.

Citit 2114 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.