Val de CONCEDIERI printre vedetele Pro

Val de CONCEDIERI printre vedetele Pro
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Mai multe staruri cu vechime de la Pro TV şi-au pierdut joburile. Oana Cuzino şi Dan C. Mihăilescu au fost anunţaţi că emisiunile lor au ieşit din grilă. Iulia Vântur are o situaţie neclară ca prezentatoare a ”Fermei vedetelor”. Bebe Cotimanis a fost cel care a deschis drumul schimbărilor din cadrul postului TV, fiind înlocuit de Florin Călinescu, în poziţia de jurat al emisiunii ”Românii au talent”.

Oana Cuzino a pierdut ”Ce se întâmplă doctore?”

Emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" va fi scoasă din grila ProTV de anul viitor. Se pare că noua conducere a postului a decis să renunţe la emisiunea cu sfaturi medicale realizată şi prezentată de Oana Cuzino. Astfel, după 13 ani, vedeta va fi nevoită să părăsească postul de televiziune. "În ultimii ani, Oana Cuzino a lucrat mai mult singură la acest proiect tv. În echipa ei se mai află un singur reporter-redactor, care o ajută să-şi realizeze emisiunea, însă acum s-a decis să nu se mai aloce deloc bani pentru noi ediţii. Nu se ştie încă dacă Oana Cuzino va fi păstrată în trust şi i se va da pe mână un nou proiect sau va fi pusă pe liber", au declarat, pentru click.ro, surse din interiorul postului. Oana Cuzino, 44 de ani, a divorţat de curând, iar în urma partajului a devenit milionară în euro.

Dan C. Mihăescu, omul care nu mai aduce cartea

O altă emisiune care a fost difuzată de către Pro TV timp de 16 ani a fost scoasă din grila de primăvară. E vorba de ”Omul care aduce cartea”, realizată de criticul literar Dan C. Mihăilescu. Nu era o producţie de mare audienţă, dar reuşise să se impună şi să-şi fidelizeze un anumit public.

Iulia Vântur, negociază pentru ”Ferma vedetelor”

Vedeta, iubita actorului indian Salman Khan, negociază prezentarea unei noi ediţii a show-ului de mare audienţă. Pro TV nici nu a confirmat, nici nu a negat plecarea Iuliei Vântur de la timona emisiunii. Aceasta e o figură importantă a postului, Vântur prezentând alături de Ştefan Bănică supershow-ul ”Dansez pentru tine”.

Constantin Cotimanis, scos brusc din emisiunea ”Românii au talent”

Actorul a pierdut poziţia de jurat, fiind înlocuit de Florin Călinescu. Decizia a fost luată abrupt, provocând un val de discuţii în mass-media. Bebe Cotimanis a declarat în prima fază că a fost surprins de decizie, dar apoi a ajuns la o înţelegere cu conducerea postului TV.

Citit 5010 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2015 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.