Tuncay Ozturk despre ANDREEA MARIN: „N-a fost dragoste la prima vedere”

Tuncay Ozturk despre ANDREEA MARIN: „N-a fost dragoste la prima vedere”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Kinetoterapeutul turc a mărturisit într-un interviu că destinul a trimis-o pe vedeta TV la clinica în care lucra el, iar relaţia lor s-a înfiripat în timp. Relaţia dintre Andreea Marin (40 de ani) şi Tuncay Ozturk (29 de ani) continuă să suscite interesul presei mondene. După despărţirea de Ştefan Bănică Jr. (48 de ani), episod care a produs rumoare în ianuarie 2013, vedeta a început o relaţie cu Tuncay Ozturk, pe care îl cunoscuse cu un an înainte, în Bodrum (Turcia), unde ea făcuse un tratament de recuperare fizică după problemele pe care le-a avut la coloana vertebrală.


Cei doi au recunoscut relaţia abia în iulie 2013, când Tuncay a publicat un mesaj pe Facebook, iar în ianuarie 2014, la un an de la despărţirea de Bănică Jr, Andreea Marin anunţa că s-a căsătorit cu iubitul turc. Acesta este al treilea mariaj al vedetei, iar ea se declară fericită şi mulţumită cu viaţa sa de familie.

Tuncay Ozturk s-a dovedit până acum mai comunicativ cu presa mondenă decât Ştefan Bănică Jr., iar Andreea a devenit şi ea mai deschisă când este solicitată să vorbească despre viaţa privată. Într-un interviu acordat postului de televiziune Kanal D, kinetorapeutul turc a făcut câteva mărturisiri interesante despre relaţia sa cu Andreea Marin şi despre planurile lor de viitor.

"Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu ştiam despre cine este vorba. Din România îi ştiam pe Hagi, care e o legendă şi în Turcia, şi pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea. A fost destinul, a venit la mine. În mod normal nu aşa s-ar fi întâmplat", i-a povestit el Andreei Mantea.

Întrebat dacă între ei a fost dragoste la prima vedere, Tuncay a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: "Nu. Este exagerat. Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult şi am ajuns aici". Tuncay a glumit apoi: "Acum Andreea nu mai are probleme cu spatele, poate acesta este motivul pentru care s-a căsătorit cu mine".

Acesta a explicat cum s-a înfiripat relaţia lor: "S-a întors după câteva luni, atunci am devenit prieteni. Faptul că e o celebritate m-a făcut să fiu şi mai stresat. Când venea ea nu eram fericit, pentru că trebuia să mă ocup de ea, aşa e cu pacienţii VIP. După un an şi jumătate şi-a rezolvat toate problemele şi a fost mai deschisă, atunci ne-am deschis unul faţă de celălalt".

Tuncay a înţeles cât de celebră este Andreea Marin la mult timp după ce a cunoscut-o în Turcia. "Prima dată când am venit aici în România am înţeles cât este de cunoscută. Nu am crezut că e chiar aşa, chiar dacă toată lumea îmi spunea asta", i-a povestit el Andreei Mantea.

Tuncay a spus că relaţia sa cu Violeta, fiica Andreei din mariajul cu Ştefan Bănică, este foarte bună: "Câteodată o ajut la matematică, în engleză. Ne-am obişnuit unul cu celălalt şi mi se face dor de ea când plec de acasă".

Pe de altă parte, el a confirmat că îşi doreşte mult să aibă copii cu Andreea: "Am  şase nepoţi, de la două surori. Merg des în Turcia să-i văd, pentru că ador copii. Vreau trei copii".

Tuncay a dezvăluit şi câteva amănunte picante din viaţa sa de familie. El a spus că Andreea îi face des mămăligă, un preparat care îi place foarte mult şi că ea se străduieşte să înveţe limba turcă: „Ştiu multe cuvinte în limba română, îmi pot da seama când cineva mă bârfeşte, dar nu  ştiu încă să vorbesc limba, este foarte grea. Noi nu folosim «Te iubesc», ci «I love you». Noi aşa am început (...) Ea încearcă să înveţe limba turcă. Vorbeşte cu mama mea cu ajutorul lui Google Translate,  îşi trimit poze. Se înţeleg foarte bine. A învăţat-o şi să facă mămăligă. Ai mei au venit aici şi au stat vreo două luni şi atunci a învăţat-o."

Tuncay a adăugat că Andreea Marin pe care o cunoaşte el este diferită de femeia celebră pe care o cunoaşte publicul. "Nu este aşa cum  îşi imaginează lumea că e o celebritate. Are grijă de casă şi e o bună gospodină", a explicat el. Sursa: eva.ro

Citit 3845 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.