Platformă on-line de tăiat frunze la câini, la GOSPODĂRIRE URBANĂ

Platformă on-line de tăiat frunze la câini, la GOSPODĂRIRE URBANĂ
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gospodărire Urbană şi-a schimbat sediul încă de la începutul anului trecut, în ianuarie 2015. Însă, potrivit site-ului societăţii, aceasta îşi desfăşoară activitatea în continuare pe strada George Coşbuc, şi nu pe Traian. Explicaţia acestui "paradox" este că, deşi site-ul unei societăţi are ca obiect comunicarea şi asigurarea unui flux de informaţii la zi, Gospodărire Urbană pare să nu fie preocupată de acest lucru.

Reamintim că, în luna ianuarie a.c., în loc să-şi îmbunătăţească instrumentele on-line de comunicare cu cetăţenii, Gospodărire Urbană a ales să scoată cu totul de pe site secţia „Răspunsuri utile”. Asta s-a întâmplat după ce gălăţenii au sesizat că, în loc de răspunsuri, orice vizitator primea un text fără sens, o machetă folosită în industria tipografică, în limba latină (CLICK PENTRU DETALII).

Poate se va găsi, totuşi, cineva care să le reamintească celor de la Gospodărire Urbană că lucrează într-o societate de interes public şi, prin urmare, comunicarea cu cetăţenii nu ar trebui tratată, nici măcar on-line, ca şi cum ar tăia frunze la câini.

Citit 1686 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.