CONCURS naţional pentru elevi. ÎNSCRIERI la ”Pianul fermecat”

CONCURS naţional pentru elevi. ÎNSCRIERI la ”Pianul fermecat”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ediţia a doua a Concursului naţional de interpretare pianistică "Pianul fermecat", competiţie care se adresează copiilor şi adolescenţilor, se va desfăşura pe 1 aprilie, începând cu ora 9,00, în organizarea Centrului Cultural "Dunărea de Jos", la sediul acestuia de pe strada Domnească nr. 61. Organizator este Centrul Cultural, în parteneriat cu Consiliul Judeţului Galaţi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Concursul este destinat elevilor care studiază pianul în şcoli populare de arte, centre culturale, grădiniţe, palate ale copiilor, case de cultură, şcoli generale, mediu privat. "Este un cadru organizat de afirmare artistică muzicală, de prezentare şi evaluare a cunoştinţelor însuşite", declară organizatorul, după succesul înregistrat la prima ediţie, la care a fost o participare numeroasă din ţară.

Din Regulament, cităm: concurenţii vor prezenta două piese din repertoriul muzicii clasice universale, diferite ca stil, gen şi factură, interpretate din memorie. Sunt 13 categorii de vârstă, pentru copii născuţi între 1999 şi 2011.

Înscrierea la concurs se face numai pe baza fişelor de concurs completate şi semnate. Acestea vor fi transmise împreună cu o copie a certificatului de naştere şi o copie a chitanţei taxei de înscriere, până la 21 martie, data poştei la adresa: Centrul Cultural "Dunărea de Jos", str. Domnească nr. 61, Galaţi, cod poştal 800008, având pe plic menţiunea: Concursul "Pianul fermecat".

De asemenea, fişa de concurs, copia certificatului de naştere şi copia chitanţei pot fi trimise la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Taxa de participare de 70 lei va fi trimisă în contul Centrului Cultural "Dunărea de Jos": CUI 312755, cod IBAN R024TREZ30621G365000XXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Galaţi, sau direct la casieria unităţii, pe numele concurentului.

Juriul va fi alcătuit din cadre didactice de specialitate din universităţi şi liceele de muzică din ţară.

Citit 1663 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.