„De-ai fi tu salcie la mal”/ Gălăţeanca Bianca Miron a uimit juriul la Next Star (VIDEO)
Foto: Foto: Antena 1

„De-ai fi tu salcie la mal”/ Gălăţeanca Bianca Miron a uimit juriul la Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Am venit ca să cânt şi să mă bucur!”, a mărturisit, pe scena competiţiei „Next Star”, Bianca Miron din Galați. De la înălţimea vârstei de şapte ani, Bianca a interpretat senzaţional melodia lui Horia Moculescu „De-ai fi tu salcie la mal”, şi i-a lăsat pur şi simplu fără grai pe cei patru membri ai juriului: Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL.

Micuţa cântă deja de doi ani şi, întrebată ce vrea să se facă atunci când va fi mare, a răspuns cu zâmbetul pe buze: doctoriţă, coafeză, bucătăreasă, şi să aibă un restaurant mare, cu bucătari care fac cea mai bună pizza. După ce şi-a arătat îndemânarea în prepararea unei pizza, Bianca a trecut la ceea ce ştie mai bine să facă: să cânte.

„Ce frumos!”, a remarcat Alina Eremia, cucerită de vocea, dar şi de frumusețea micuței artiste.

„A cântat foarte bine o piesă extrem de grea, ce nu e la îndemâna oricui. Sunt mulţi cântăreţi care nu cântă atât de bine piesa asta. Are ureche muzicală fantastică. Cu piesa asta ne-am dat seama cât de talentată este şi cum poate cânta şi melodii de oameni mari. Dacă ar fi fost în juriu Horia Moculescu sigur ţi-ar fi dat nota zece”, a comentat Pepe, care i-a dat doar nota şapte, adică o steluţă roşie. Motivul? Ca s-o motiveze să cânte ce-i place ei!

Şi Dorian a remarcat că nu era o piesă potrivită pentru vârsta ei. 

„M-a impresionat! E un suflet mic care cântă o piesă de oameni mari”, a mărturisit CRBL.

Cu trei steluţe verzi şi una roşie, adică un şapte, două note de opt şi un nouă Bianca a ajuns în finala serii, dar, din păcate, nu va merge mai departe în finala concursului. Chiar şi aşa, e clar: cu o asemenea voce, emoţie şi talent, Bianca Miron are toate șansele să o depăşească pe vedeta care a consacrat piesa „De-ai fi tu salcie la mal” - Mihaela Mihai.

Citit 6276 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2016 10:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.