Doiniţa Oancea - BĂTUTĂ PE STRADĂ, ziua în amiaza mare

Doiniţa Oancea - BĂTUTĂ PE STRADĂ, ziua în amiaza mare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doiniţa Oancea învaţă să tragă cu pistolul şi ia cursuri de autoapărare. Nu se pregăteşte pentru un nou rol, ci încearcă să scape de traumele unui atac a cărui victimă a fost în urmă cu mai mulţi ani. Acum, pentru prima oară, actriţa a decis să vorbească despre coşmarul prin care a trecut şi cum i-a afectat viaţa acesta. Doiniţa a fost agresată fizic, chiar pe stradă. Bruneta a povestit că a fost atacată de doi indivizi, ziua în amiaza mare, care au bătut-o şi nimeni nu a sărit să o ajute. După această întâmplare nefericită, vedeta şi-a propus să meargă la sala luptătorului Cristi Mitrea, pentru a învăţa metode de a se apăra.

Doiniţa Oancea învaţă să tragă cu pistolul şi ia cursuri de autoapărare. Viaţa actriţei s-a schimbat în totalitate, după ce, în urmă cu şapte ani, a fost victima unui atac în plină stradă. A scăpat cu viaţă ca prin minune, dar traumele au rămas şi au continuat să o afecteze.

"Aveam vreo 21 de ani şi nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap că mi s-ar putea întâmpla asa ceva. Eram în zona Ştefan cel Mare, aproape de Spitalul Colentina, când, dintr-o dată, am simţit în spatele meu doi bărbaţi. Mi-am dat seama imediat că vor să mă pipăie şi, din reflex, mi-am mutat geanta pe mâna cealaltă, pentru a putea să îmi eliberez braţul drept. În momentul în care unul m-a atins, i-am dat o palmă atât de tare încât mi-au rămas unghiile în carnea lui. Din păcate, când credeam că totul s-a terminat, într-o fracţiune de secundă, omul a venit prin spatele meu şi, ca un laş, mi-a dat un pumn în ureche. Am căzut şi am rămas lată, chiar acolo, iar cei aflaţi în jurul meu nici măcar nu m-au ajutat să mă ridic”, a dezvăluit Doiniţa Oancea, pentru WOWbiz.ro.

După aceea, ani de zile i-a fost teamă să iasă singură pe stradă. Acum, este hotărâtă să treacă peste această traumă şi speră să fie şi un exemplu pentru alte femei care se simt vulnerabile. Actriţa ia cursuri de autoapărare şi merge frecvent la un poligon de tragere, pentru a învăţa să folosească pistolul. Deşi au trecut aproape şapte ani, nu consideră că este prea târziu.

“Aş fi dorit să îmi cumpăr un pistol! Însă părinţii mei s-au opus, apoi şi eu m-am gândit că au dreptate! La furie sau în cazuri de acest gen, nu mai gândeşti, doar acţionezi. Poţi să faci gesturi necugetate, iar legile din România, în loc să te favorizeze, te scot tot pe tine vinovat! Autoapărarea este greu de demonstrat! Aşa că prefer să fiu vigilentă, decât să am o armă în dotare”, a mai declarat actriţa.

Doiniţa Oancea a spus că după această întâmplare şi-a propus să ajungă la Cristi Mitrea, pentru a învăţa cum să se apere, în cazul în care cineva ar mai îndrăzni să se atingă de ea.

Carte de vizită

Doiniţa Oancea este o tânără actriţă, care s-a născut la Bucureşti, pe 15 februarie 1983. A debutat în actorie cu rolul din serialul tv “Inimă de ţigan”, în 2008. Înainte de a ajunge cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat, a fost directorul unei companii de spectacole, hostess, promoter.

După ce a terminat facultatea, a ajuns oarecum în lumina reflectoarelor pe o scena din Tokio, împreună cu Mahala Rai Banda şi Rona Hartner. A dansat acolo, apoi a avut norocul să i se ivească o nouă şansă, aceea de a dansa în cadrul unei companii de spectacole, unde a ajuns apoi director adjunct.

Şi-a încercat norocul la “Central European University”, unde a primit o bursă integrală. În 2008, a intrat în echipa de la Acasa tv şi a început să joace în serialul “Inima de ţigan”, unde a interpretat-o pe Minodora, urmând apoi rolul din “Regina”. Sursa: eva.ro

Citit 3969 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2016 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.