VALENTINA PELINEL - mamă singură la 36 de ani

VALENTINA PELINEL - mamă singură la 36 de ani
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fotomodelul Valentina Pelinel, 36 de ani, poate naşte din moment în moment. Dar cine e tatăl copilului? În mai multe articole s-a speculat faptul că fostul patron al lui Dinamo, Cristian Borcea, prezumtivul tată, nu va participa la fericitul eveniment pentru că nu a primit permisie de la conducerea penitenciarului, unde îşi ispăşeşte pedeapsa. În acest moment nu există nicio confirmare oficială cum că el ar fi tată, dar există o explicaţie pentru relaţia dintre cei doi.

Cristian Borcea, închis pentru şase ani, s-a despărţit de soţie, tot un fost model, Alina Vidican, cea cu care are doi copii. Dar nu a făcut niciun gest, deocamdată, pentru a-şi uni destinul cu cel al Valentinei Pelinel, cel mai influent top model din România. Valentina va naşte singură, ajutată de mama ei şi de prietene. În urmă cu câteva zile a scris o ultimă postare pe blogul ei, găzduit de site-ul femei de 10.

”Momentul sosirii pe lume al bebeluşului poznaş se apropie. Recunosc că încep să mă cuprindă emoţiile, mai ales că am vizitat o prietenă care a născut un băieţel frumos şi sănătos. Aproape că am ajuns la termen şi m-a cuprins nerăbdarea. Nu mai spun că nici să dorm nu prea mai reuşesc, dar contează prea puţin acum, aleg să văd aceste momente ca pe o bună pregătire pentru ce va urma. Am o sumedenie de întrebări despre cum voi fi ca mama, cum va fi prima noapte petrecută împreună, cum o să arate bebeluşul, ce greutate va avea, cât va măsura. Mă uit la poze cu bebeluşi, am trei cărţi pe noptieră din care mă informez şi mă uit şi la pătuţul lui şi aştept să mă cuprindă starea de fericire supremă când îl voi vedea pentru prima oară”, a scris vedeta cu emoţie.

Dar publicul aşteaptă cu nerăbdare descoperirea identităţii misteriosului tată. E adevărat că toată lumea îl bănuieşte pe Cristi Borcea, dar nu există nicio confirmare oficială. Relaţia scandaloasă dintre fostul patron al clubului Dinamo şi Valentina Pelinel a captat atenţia opiniei publice. Oamenii au fost şocaţi să afle faptul că celebrul top model a decis să rămână însărcinată cu un om de afaceri care face închisoare pentru corupţie. Cele mai frecvente întrebări au fost cele de genul de ce o persoană atât de graţioasă, cu o imagine atât de bună s-a asociat cu un deţinut? Ce a determinat-o să facă acest pas? Ce se ascunde în spatele acestei relaţii?

Dar, se poate ca lucrurile să fie mult mai simple. O explicaţie a acestei relaţii o dă chiar Valentina Pelinel pe blogul său de pe site-ul femei de 10, postat în urmă cu două săptămâni.

”Banii sunt un subiect controversat. Toată lumea şi-i doreşte, nimănui nu-i place să vorbească despre ei sau despre câţi are, dar adevărul este că statutul financiar este un prim indicator al succesului unei persoane. Dar nu cel mai important şi în special, nu unul relevant, în opinia mea. Trăim într-o lume în care din ce în ce mai mulţi oameni devin sclavii banului, fie că-i au, fie că nu-i au. Dacă nu-i au, îşi doresc, dacă îi au, îşi doresc mai mulţi. Oamenii cu bani sunt adesea huiduiţi, criticaţi, invidiaţi, culmea, de către cei care, de fapt, îşi doresc tot bani. Studiind atent diverse persoane, am ajuns la concluzia că toţi ne dorim să fim sănătoşi, dar, în pofida acestui lucru, fiecare în felul nostru, alergăm după bani. Fie că ne oferă confort, ne hrănesc orgoliul prin puterea de control asupra altora, fie că ne ajută să ne satisfacem anumite plăceri, banii contează”, a scris vedeta.

În concluzie, se poate spune că Valentina Pelinel şi-a riscat reputaţia pentru a-şi asigura viitorul. Este aceasta o afacere din care va ieşi câştigătoare sau nu? Sursa: eva.ro

Citit 3747 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2016 12:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.