Gălăţeanca Anamaria Istrate reprezintă România la Miss Turism Internaţional

Gălăţeanca Anamaria Istrate reprezintă România la Miss Turism Internaţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anamaria Istrate îşi pregăteşte bagajele să plec în China pentru a reprezenta România la concursul Miss Turism Internaţional. Anamaria are 22 de ani şi a absolvit anul trecut Facultatea de jurnalism din Galaţi. În prezent lucrează la Realitatea Media din Bucureşti, dar a rămas fidelă agenţiei care a lansat-o - aQuamodels a Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi.

„În Bucureşti am multe posibilităţi de a face modelling, dar nu vreau să mă despart de cei de la Casa de Cultură a Studenţilor. Ei mi-au dat încredere în mine şi m-au lansat, aşa că nu pot să plec de le ei. O atmosferă mai caldă decât cea de la  aQuamodels nu cred că se mai găseşte undeva. Lor le datorez şi titlul de Miss Prahova, câştigat anul trecut, titlu care mi-a asigurat şi plecarea în China”.

Anamaria este o fire ambiţioasă, dar şi puţin emotivă. „Am mari emoţii pentru acest concurs. Ştiu că nu mă duc acolo pentru mine. Voi reprezenta România şi vreau să fiu la înălţime. Este o responsabilitatea foarte mare pe umerii mei şi, deşi nu am privit niciodată modellingul ca pe un job, nu vreau să îi fac de ruşine pe cei care şi-au pus încrederea în mine şi care m-au susţinut până acum”, ne-a mărturisit frumoasa gălăţeancă.

Concursul din China se desfăşoară între 7 şi 30 august, iar numărul participantelor se ridică la 113. Chiar dacă Anamaria are emoţii mari pentru acest concurs, noi îi urăm mult succes şi o aşteptăm acasă cu un premiu.

Citit 1947 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.