Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Anamaria Istrate îşi pregăteşte bagajele să plec în China pentru a reprezenta România la concursul Miss Turism Internaţional. Anamaria are 22 de ani şi a absolvit anul trecut Facultatea de jurnalism din Galaţi. În prezent lucrează la Realitatea Media din Bucureşti, dar a rămas fidelă agenţiei care a lansat-o - aQuamodels a Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi.

„În Bucureşti am multe posibilităţi de a face modelling, dar nu vreau să mă despart de cei de la Casa de Cultură a Studenţilor. Ei mi-au dat încredere în mine şi m-au lansat, aşa că nu pot să plec de le ei. O atmosferă mai caldă decât cea de la  aQuamodels nu cred că se mai găseşte undeva. Lor le datorez şi titlul de Miss Prahova, câştigat anul trecut, titlu care mi-a asigurat şi plecarea în China”.

Anamaria este o fire ambiţioasă, dar şi puţin emotivă. „Am mari emoţii pentru acest concurs. Ştiu că nu mă duc acolo pentru mine. Voi reprezenta România şi vreau să fiu la înălţime. Este o responsabilitatea foarte mare pe umerii mei şi, deşi nu am privit niciodată modellingul ca pe un job, nu vreau să îi fac de ruşine pe cei care şi-au pus încrederea în mine şi care m-au susţinut până acum”, ne-a mărturisit frumoasa gălăţeancă.

Concursul din China se desfăşoară între 7 şi 30 august, iar numărul participantelor se ridică la 113. Chiar dacă Anamaria are emoţii mari pentru acest concurs, noi îi urăm mult succes şi o aşteptăm acasă cu un premiu.

Citit 1482 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.