GEANINA ILIEȘ părăseşte Antena 1

GEANINA ILIEȘ părăseşte Antena 1
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Geanina Ilieş, prezentatoarea Observatorului de weekend şi a Observatorului Special (Antena 1), spune adio ştirilor după şase ani. Decizia îi aparţine în totalitate vedetei, care a vrut să ia o pauză în care să acorde mai mult timp familiei şi proiectelor personale. “Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile, pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei”, a declarat, pentru eva.ro, frumoasa prezentatoare.

Geanina Ilieş considerată de public şi de mass media una din cele mai frumoase vedete din România, a acordat o declaraţie în exclusivitate pentru site-ul eva.ro.

“Acum şase ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru că urma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi. Am parcurs jurnale cu ştiri plăcute şi totodată mai puţin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediţii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieţi. Am pus suflet în toate ştirile realizate, chiar şi când ceasul îmi suna mai devreme de ora patru dimineaţa în fiecare weekend. Am lucrat cu oameni profesionişti, iar asta m-a ambiţionat să mă autodepăşesc în anumite situaţii. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experienţă, seriozitate şi profesionalism în acest domeniu.

Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekendurile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă. În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare în acest sens. Mulţumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar şi colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni.  Vă aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekendul ce va urma, la Observator… să ne luăm rămas bun! Ne vedem în continuare pe pagina de facebook, instagram şi, în curând, pe site-ul geaninailies.ro”. Sursa: agentiadepresamondena.ro

AFLĂ mai multe din viața VEDETELOR - CLICK AICI

Citit 3894 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2016 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.