Ana Velesco - o moldoveancă adoptată de Galaţi

Ana Velesco - o moldoveancă adoptată de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ana Velesco este din Republica Moldova, dar de doi ani locuieşte în Galaţi şi poate fi admirată pe ecranul televizorului prezentând ştirile PRO Tv Galaţi-Brăila.

Este studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”. De când a ajuns pe plaiurile româneşti, Ana s-a apucat şi de modelling la Agenţia aQua Models de la Casa de Cultură a Studenţilor.

„Îmi place foarte mult în Galaţi datorită oamenilor pe care am avut ocazia să-i întâlnesc la CCS Galaţi. Înainte de a veni nu mă gândeam că vor fi oameni gata să te ajute oricând fără să îţi ceară nimic în schimb. În Galaţi şi la CCS, în special, am văzut că există şi altfel de oameni, care te sprijină când ai nevoie”, ne-a povestit Ana.

După balul bobocilor de la Universitatea „Dunărea de Jos”, Ana a fost cooptată la aQua Models. Premiile nu s-au lăsat foarte mult aşteptate.

În anul 2008 a fost desemnată Miss Universitas România.  În acelaşi an a ocupat locul III la concursul Miss Global Beauty Queen, care a avut loc în China, iar anul acesta a ieşit Miss Temtation, concurs organizat de un club gălăţean. Cu toate aceste premii în palmares, Ana Velesco pleacă pe 20 august în Polonia la prima ediţie a concursului Miss Supranational.

„Eu voi reprezenta Republica Moldova la acest concurs. Va merge, probabil, şi o reprezentantă a României, dar nu am emoţii. Femeile sunt frumoase prin ceea ce sunt, nu pentru că vin dintr-o ţară anume. Nu o văd pe niciuna ca pe o concurentă, ci ca pe o altă persoană pe care îmi face plăcere să o cunosc. Pentru mine cele două săptămâni în care ne împrietenim sunt mult mai importante decât seara concursului, care nu reprezintă altceva decât părerea câtorva oameni”, ne-a mărturisit Ana.

Îi urăm succes frumoasei moldovence adoptate de oraşul nostru.

Citit 3714 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.