”Jurassic World” va fi, până la urmă, TRILOGIE

”Jurassic World” va fi, până la urmă, TRILOGIE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Regizorul J.A. Bayona a vorbit despre viitorul film "Jurassic World" într-un interviu publicat de lrmOnline.com, iar afirmaţiile sale nu doar că au confirmat noua trilogie, dar au oferit şi un amănunt interesant în legătură cu pelicula ce va avea lansarea în 2018.

„Am crescut cu filmele lui Steven Spielberg. Iubesc acele filme şi moştenirea lor, aşa că, în ce priveşte noul Jurassic, ideea este să rămânem fideli acestei moşteniri, aducând în acelaşi timp elemente noi, pe care oamenii le vor aprecia”, a spus regizorul lui "The Impossible", "The Orphanage" şi a unor episoade din "Penny Dreadful".

Cineastul nu a menţionat însă şi care va fi tonul filmului, mai întunecat, centrat pe acţiune, sau mai destins, mai cu umor şi emoţie. Cum, din spusele lui Bayona, urmează şase luni de filmări şi viitoare declaraţii, vom afla şi în ce fel a fost imaginată noua aventură din parcul cu dinozauri: „Jurassic World a fost gândită de la început ca o trilogie de căre Colin Trevorrow. Acum ne ocupăm de cel de-al doilea capitol şi este foarte interesantă direcţia în care se îndreaptă povestea”, a explicat el.

În viitorul film, momentan neintitulat, unul din actorii ce au marcat trilogia originală, Jeff Goldblum, va avea un cameo (revenire), iar protagoniştii Chris Pratt şi Dallas Bryce Howard vor reveni în distribuţie. Steven Spielberg va figura ca producător executiv - motiv pentru care este de aşteptat să îi vedem „amprenta” în sequel. (sursa: cinemagia.ro)

Citit 1267 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.