Antonia a fost dată în judecată de Alex Velea

Antonia a fost dată în judecată de Alex Velea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alex Velea se pregăteşte să devină, pentru a doua oară, tată, însă nici acum nu poate fi considerat părintele legal al copiilor lui. Asta pentru că nu este căsătorit cu Antonia, ea aflându-se încă în căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Prin urmare, şi copiii pe care îi are cu Alex Velea poartă numele de familie Castellano, şi nu Velea. Artistul a apelat astfel la justitie şi i-a chemat în instanţă pe Vincenzo Castellano, dar şi pe Antonia, pentru a i se recunoaşte paternitatea lui Dominic, şi, apoi, şi a celui de-al doilea copil, care va veni pe lume luna viitoare. Practic, Velea a deschis proces de paternitate şi, conform procedurilor, îi cheamă la tribunal atât pe Vicenzo Castellano, cât şi pe Antonia.

Conform Click, Alex Velea a depus în urmă cu două zile o cerere la Judecătoria Sectorului 1, care are ca obiect „tăgadă paternitate”. Pârâţi sunt atât Vincenzo Castellano, cât şi Antonia şi fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa. Conform procedurilor, artistul vrea ca judecătorii să constate că el este tatal copilului, şi nu italianul.

La auzul acestei situaţii, tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a reacţionat dur. ”Nu ştim nimic despre acest proces şi nici nu ne interesează. Nu am primit nici o hârtie, ar fi culmea să plătim pensie alimentară pentru copiii lui Alex Velea şi avocat, ca să-şi treacă fiul, pe Dominic, în acte. Şi aşa acest proces care durează de trei-patru ani a fost un efort financiar, dar şi psihic destul de mare pentru noi.

De ce nu s-a gândit domnul Velea la aceste probleme şi înainte?”, a declarat el, pentru Click!

Antonia nu a reuşit să divorţeze de soţul ei nici până în prezent, procesele de divorţ din Italia fiind extrem de dificile. Prin urmare, ea poartă încă numele Castellano, la fel şi Dominic.

Antonia este căsătorită cu Vincenzo Castellano din anul 2011, după ce au devenit părinţii unei fetiţe, Maya. La sfârşitul anului 2012 ei s-au despărţit, iar Antonia a început relaţia cu Alex Velea. Cei doi nu se pot căsători acum şi nu pot nici să îşi creştineze copilul.

Dominic are deja doi ani şi nu a fost creştinat până acum.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5272 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2016 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.