Cu un pas mai aproape de gale | Două gălăţence, în echipa Carla’s Dreams la X Factor (VIDEO)
Foto: În foto, Lizuca Bîgu

Cu un pas mai aproape de gale | Două gălăţence, în echipa Carla’s Dreams la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Lizuca Bîgu şi Alexandra Serenada Sîrghi, două gălăţence care au făcut furori la audiţiile X Factor, au fost alese în grupa de zece voci coordonată de Carla’s Dreams, dedicată fetelor de până în 24 de ani. Pentru ele, săptămâna aceasta la Antena 1 începe Bootcampul „X Factor”.

Cele două gălăţence, împreună cu celelalte opt competitoare, vor cânta acompaniate de orchestra „The Colours” şi vor trebui să dovedească faptul că sunt cele mai bune pentru a ajunge în galele live. Marea lor provocare este faptul că, din cele zece voci selectate, doar patru vor ajunge în gale! Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puţine, iar pretenţiile tot mai mari. Dar gălăţencele noastre sunt senzaţionale.

Reamintim că, pentru a o aplauda pe Lizuca Bîgu, în vârstă de 17 ani, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia s-au ridicat în picioare de la masa juriului. După primele acorduri ale piesei lui de James Bay - ”Let it go”, Lizuca a dezlănţuit ropotele de aplauze ale publicului.

La doar 14 ani, gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi a fost revelaţia serii X Factor în care a cântat. „Se poate decupa vocea ta din interpretare şi pot face o înregistrare cu ea, şi-o să iasă impecabil! Crede-mă! Felicitări!”, a fost părerea lui Carla’s Dreams.

Alexandra Serenada Sîrghi

Şi tot el a mărturisit public: „Pentru mine, până acum, ea a fost cea mai bună din tot concursul!”.

Le ţinem pumnii celor două gălăţence!

Citit 6948 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2016 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.