Anca Bucur, pe podium la FITNESS AMERICA

Anca Bucur, pe podium la FITNESS AMERICA
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, a urcat pe podium, în weekendul trecut, ocupând locul III, la categoria Profesionişti, în cadrul „Fitness America 2016“ din Las Vegas * “Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiţii de fitness, un eveniment impresionant, care adună peste 700 de concurenţi de top din industria dinamică a fitnessului * Anca Bucur a participat la categoria Profesionişti, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câştigării unei competiţii importante, aşa cum este Miss Fitness Universe


Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, a urcat pe podium, în weekendul trecut, ocupând locul III, la categoria Profesionişti, în cadrul „Fitness America 2016“ din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitnessului la nivel mondial.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru această experienţă şi pentru omul care am devenit datorită acestei competiţii! Este o binecuvântare fiecare moment petrecut aici. Este o pasiune pe care o am pentru performanţă şi sport, iar determinarea mi-a adus şi rezultate notabile. Sunt fericită să pot face ceea ce îmi place şi, mai mult, sunt recunoscătoare să fiu propriul antrenor. Este un factor important în cariera unui sportiv - să faci cât trebuie şi când trebuie. Indiferent de trofeul obţinut, pentru mine scopul a fost mereu “să fiu cea mai bună versiune a mea. Le mulţumesc celor de acasă care m-au susţinut!, a declarat Anca Bucur.

“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiții de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenți de top din industria dinamică a fitnessului. Anca Bucur a participat la categoria Profesioniști, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câştigării unei competiţii importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.

Herbalife colaborează din 2014 cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, prin intermediul unei game complete de nutriţie personalizată pentru activitatea sa sportivă.

La vârsta de trei ani, Anca începe să ia lecţii de balet. Însă visul ei era să ajungă la Centrul Naţional Olimpic de gimnastică de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârsta de şapte ani, pleacă din oraşul natal şi începe să se antreneze pentru gimnastică artistică. După trei ani de gimnastică artistică, Anca a simţit că gimnastica aerobică o reprezintă cu adevărat, fiind ulterior selectată pentru Lotul Naţional de Tineret de la Constanţa, după care a câştigat medalia de bronz pe echipe şi s-a clasat pe locul patru la individual în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria.

În anul 2005, a fost selecţionată pentru Lotul Naţional de Seniori, dar chiar înainte de Campionatul European şi-a rupt umărul drept şi a fost nevoită să-şi întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp. La sfârşitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Naţional de Aerobic şi a început să lucreze ca instructor de fitness şi aerobic.

Anca se află la a 16-a participare la concursurile de Fitness din America şi deţine patru titluri mondiale şi numeroase alte locuri pe podium, internaţionale. Printre cele mai prestigioase titluri câştigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe şi la Rome Fitness Europe şi locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionişti.

(sursa: eva.ro)

Citit 1028 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.