LORA se mărită pentru a doua oară

LORA se mărită pentru a doua oară
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lora se mărită. Artista a decis ca anul viitor să-şi oficializeze relaţia cu Ionuţ Ghenu, cel care îi este şi impresar. Va fi cea de-a doua căsnicie din viaţa artistei. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu actorul Dan Badea.

“Ne dorim foarte tare să ajungem la altar în 2017, vom vedea. E greu tare de organizat o nuntă, o să avem nevoie de ajutor. Rochia, costumul, greu!”, a declarat solista, pentru Libertatea.

Lora şi Ionuţ şi-au ales şi naşii. Aceştia nu sunt însă persoane publice. Sunt asociaţii artistei de la şcoala de muzică pe care o conduce, pe care i-a cunoscut în culisele show-ului de televiziune “Next Star”, pe vremea când făcea parte din juriu.

“Naşii i-am ales. Sunt asociaţii noştri de la şcoala de talente. Sunt părinţii unei fetiţe care a câştigat popularitatea la «Next Star». M-am împrietenit cu mulţi părinţi în urma concursului de la Antena 1 şi am rămas în relaţii foarte bune. Eu mă ştiu cu ei de mult. Ionuţ îi ştie de vreun an şi jumătate”, a adăugat ea.

Nunta urmează să aibă loc anul viitor, probabil în vară. La începutul anului, Lora şi Ionuţ vor pleca într-o vacanţă exotică. Au ales ca destinaţie Maldive, insulele unde multe vedete de la noi şi-au petrecut vacanţa în 2016 şi unde se poate ajunge acum mult mai uşor şi mai acceptabil ca preţ.

“O să ne încălzim oasele în Maldive, sigur Moşu’ îmi va da acest cadou. Şi, apoi, mergem la schi, în februarie, în Italia, o să trecem şi prin Veneţia, apoi, pentru prima dată, o să văd şi eu Parisul. Am de ales până în februarie două zile, un citybreak foarte tare”, a declarat cântăreaţa.

Citit 1141 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 02:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.