DORIAN POPA a strâns bani tot anul

DORIAN POPA a strâns bani tot anul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dorian Popa nu aruncă cu banii pe lucruri scumpe, inutile, doar de dragul de a epata. În 2016, artistul a strâns o mare parte din banii câştigaţi din muzică, proiecte TV şi salonul pe care îl are alături de iubita lui.

S-a strâns astfel o sumă frumuşică, pe care Dorian are de gând să o cheltuiască anul viitor. Însă nu pe vacanţe scumpe sau pe maşini de ultima generaţie. Solistul vrea să îşi ridice o casă. Şi-a cumpărat un teren în comuna Domneşti, de lângă Bucureşti, unde va începe construcţia unei vile, sperând să fie gata până la ziua lui de naştere, adică 7 august.

Iniţial vroia să îşi ridice casa în Bucureşti, însă terenurile de aici sunt foarte scumpe. Construcţia urmează să înceapă la primăvară, astfel că sunt slabe şanse ca vila să fie gata până în luna august, aşa cum spera el. Cel mai probabil, lucrările se vor sfârşi abia spre finalul anului viitor.

Dorian Popa este logodit cu Claudia şi spune că amână nunta şi aducerea pe lume a unui copil pentru după ce se va vedea cu propria casă.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2809 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.