ROLDA sărbătoreşte Ziua Naţională a Câinelui

ROLDA sărbătoreşte Ziua Naţională a Câinelui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaţia ROLDA va marca astăzi National Dog Day – Ziua Naţională a Câinelui, sărbătoare consacrată deja în America şi celebrată în fiecare an pe 26 august. Fondatoarea acestei zile este faimoasa şi talentata Colleen Paige, expert în stilul de viaţă şi comportamentul animalelor de companie, care a devenit recent partener al Fundaţiei ROLDA şi purtătorul de cuvânt al animalelor fără stăpân din România.

Ziua Naţională a Câinelui a fost creată pentru a-i conştientiza pe oamenii de importanţa căţeilor în viaţa noastră. Câinii nu sunt doar prieteni de nădejde, animale de companie, sunt cei care ajută persoanele nevăzătoare sau cu dizabilităţi, îşi riscă viaţa pentru libertatea şi siguranţa noastră detectând bombe şi droguri. Să nu-i uităm pe câinii poliţişti ori pe câinii salvatorii care descoperă sub ruine victimele cutremurelor.

Colleen Paige a decis să le ofere câinilor o zi numai a lor pentru a le arăta aprecierea pentru ceea ce ne oferă: loialitate necondiţionată, dragoste şi prietenie. 26 august, National Dog Day, nu este doar o simplă sărbătoare, ci trage în fiecare an un semnal de alarmă asupra numărului de câini care au nevoie de un stăpân, asupra animalelor abandonate pentru probleme medicale tratabile.

Prin Naţională Dog Day, Colleen Paige doreşte să încurajeze proprietarii de câini de toate rasele să le ofere patrupedelor o viaţă fericită, sigură şi lipsită de abuzuri. Ca un avocat pasionat de bunăstarea animalelor, Colleen Paige a creat Fundaţia „Animale Miracle Network”, pentru a ajuta la salvarea animalelor pe o scară largă.

Fundaţia ROLDA va marca această zi cu Gala de premiere a concursului on line „Şi eu vreau să fiu vedetă”, organizat împreună cu „Viaţa liberă”.

Citit 1878 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.