Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu cât faci mai mult sex, cu atât vei fi mai fericit, arată un nou studiu citat de "Daily Mail". Cercetarea, realizată de "US General Social Survey", pe un eşantion de 16.000 de americani, a descoperit că majoritatea celor intervievaţi puneau semnul de egalitate între fericire şi sex, atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor.
Pe de altă parte, celibatul sau lipsa sexului nu influenţau nivelul de fericire, însă femeile care făceau sex doar o dată pe lună au raportat niveluri scăzute ale fericirii personale. Aceeaşi concluzie s-a descoperit şi în cazul bărbaţilor. Dar, ambele sexe au declarat că, în măsura în care raporturile sexuale cresc, atunci se simt şi mai fericiţi.
O persoană tipică, potrivit studiului, face sex de două sau trei ori pe lună, dar media generală se rezumă la o partidă de sex pe săptămână, cel puţin. De altfel, şase la sută dintre respondenţii studiului au declarat că fac sex de cel puţin trei ori pe săptămână. Cercetarea a arătat că femeile cu studii superioare au mai puţini parteneri sexuali.
Tot studiul citat a arătat că banii nu garantează că poţi să ai parte mai uşor de sex. Cercetătorii au testat efectul venitului asupra numărului de parteneri sexuali pe care o persoană poate să îi aibă, precum şi asupra frecvenţei sexului şi nu au descoperit nicio schimbare semnificativă.

Citit 1581 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2017 21:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.