Dan Negru se oferă să salveze Revelionul TVR

Dan Negru se oferă să salveze Revelionul TVR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dan Negru a declarat că este dispus să ofere consultantă celor din TVR pentru realizarea unui program de Revelion de calitate, cu mult divertisment. Iată ce răspuns a primit de la cei din televiziunea publică. Dan Negru realizează, de mai bine de 15 ani, Revelionul Antena 1, program care este an de an lider de audienţă. Prezentatorul este supranumit Regele Divertismentului în România şi se pare că deţine tot know how-ul necesar de a transforma orice format TV într-unul de succes.

Deşi are contract cu Antena 1, el s-a oferit recent să salveze tradiţionalul Revelion al TVR, spunând că este deschis să ofere consultanţă celor din televiziunea publică pentru a ajunge să producă un program de calitate şi care ar atrage şi audienţă.

”Îmi ofer serviciile televiziunii publice din România pentru consultanţa programului de Revelion. O fac gratuit!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Reprezentanţii TVR i-au transmis un mesaj de mulţumire şi s-au declarat deschişi în faţa acestei colaborări, menţionând că şi-ar dori să aibă şi susţinerea colegilor lor din televiziunea publică.

“Dragă Dan Negru, îţi mulţumim pentru oferta de a contribui la realizarea programului de Revelion. Am prefera, însă, ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre”, a scris, pe Facebook, Cristian Acatrinei, parte din managementul TVR.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4034 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 20:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.