Personajul negativ din continuările AVATAR a fost confirmat

Personajul negativ din continuările AVATAR a fost confirmat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sequel-urile lui "Avatar" vor aduce cu siguranţă noi şi surprinzătoare decoruri în universul creat de James Cameron, însă un fapt ce uimeşte încă pe pe acum admiratorii acestei saga (şi îi fac să se îndrepte cu gândul spre The Walking Dead) este vestea că încă un personaj va reveni la viaţă – Matt Gerald va relua partitura caporalului Lyle Wainfleet – dar şi că Miles Quaritch, colonelul jucat de Stephen Lang, va fi antagonistul tuturor continuărilor "Avatar".

Informaţia despre Quaritch nu este chiar nouă (revenirea lui a fost anunţată acum câţiva ani). Însă James Cameron i-a adus o completare, în interviul acordat EmpireOnline.com. „Ideea este ca sequel-urile Avatar să aibă, în mare parte, cam aceleaşi personaje. Există şi nume noi, pe lângă o mulţime de noi creaturi şi decoruri, aşa că am luat unele figuri cunoscute şi le-am pus în locuri nefamiliare, pentru a continua astfel această călătorie grandioasă”, a explicat acesta.

Continuitatea este importantă

„Nu vor apărea de fiecare dată alte câteva personaje. Nu vom avea nici câte un villain în fiecare film, iar acest lucru va fi interesant. Este mereu acelaşi tip. Acelaşi nenorocit în toate cele patru filme. Este grozav şi devine şi mai bun. Sunt convins că Stephen Lang va face o figură grozavă în aceste producţii”, a declarat cineastul.

A fost confirmată şi revenirea în sequel-uri a lui Grace Augustine, jucată de Sigourney Weaver (un alt personaj ce trecuse în nefiinţă în primul film). Nu a fost încă oferită vreo informaţie şi despre revenirea în franciză a lui Trudy Chacon (Michelle Rodriguez). Se vor afla şi în distribuţia continuărilor programate pentru lansare în 2020, 2021, 2024 şi 2025 actorii Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Cliff Curtis şi Oona Chaplin, nepoata lui Charlie Chaplin.

Primul film avatar, apărut în 2009, a fost primit extrem de bine de cinefili, în primul rând datorită efectelor vizuale revoluţionare.

Citit 2251 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2017 15:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.