MARIA CRĂCIUN şi-a lansat videoclipul ”Buchet de vise”

MARIA CRĂCIUN şi-a lansat videoclipul ”Buchet de vise”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Un Buchet de vise doar pentru voi!", acesta este mesajul cu care tânăra artistă Maria Crăciun şi-a lansat noul său videoclip, al treilea din cariera sa muzicală, începută la doar cinci ani. Piesa este plină de prospeţime, culoare şi candoare, un cântec despre trăiri curate, adolescentine, proprii vârstei, despre sentimente inocente în prag de maturitate.

Melodia este scrisă de compozitorul Laurenţiu Matei, soţul unei vedete pe care o îndrăgim cu toţii - Nico, pe versurile Corinei Despot. "Artista Nico a contribuit foarte mult la realizarea melodiei şi îi mulţumesc mult", a ţinut să ne spună Maria.

În videoclip, veţi recunoaşte, cu siguranţă, imagini din Galaţiul văzut de sus şi de pe Dunăre, cadre cărora Maria le oferă bucurie şi dinamism. Graţie vestimentaţiei asigurate de Lucica Mocanu, cu o echipă de producţie formată din Nicu Nedelcu şi Bogdan Alexandru, Maria s-a transformat din copila pe care o ştim de atâţia ani într-o domnişoară elegantă şi sofisticată, fără a-şi pierde însă aerul copilăresc.

Prin urmare, tot ce vă rămâne de făcut este să priviţi, ascultaţi şi primiţi un "Buchet de vise" de la Maria Crăciun.

 

Citit 3020 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2017 02:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.