Adelina Pestriţu are un nou iubit

Adelina Pestriţu are un nou iubit
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Adelina Pestriţu şi Speak s-au despărţit în urmă cu un an, iar de câteva luni trăiesc, fiecare, o nouă poveste de dragoste. Iată cine le-a cucerit inimile! Adelina Pestriţu şi Speak formau, până în toamna anului trecut, unul din cele mai admirate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au despărţit în luna octombrie 2016, anunţul fiind făcut de Adelina, printr-o postare pe pagina ei de Facebook. Au urmat luni bune în care cei doi nu s-au implicat în alte relaţii. Cel puţin nu oficial. De câteva luni, însă, ei au noi parteneri.

În viaţa Adelinei a apărut Virgil Şteblea, poreclit Fucky, un băiat înalt, slab, plin de tatuaje. Au fost zăriţi de paparazzi împreună vara trecută, iar prima fotografie cu ei sărutându-se a fost realizată recent de fotoreporterii Click. Adelina şi Virgil s-au mutat, se pare, împreună, acesta fiind zărit de multe ori plimbându-i căţelul sau făcând cumpărături pentru casă.

În acest timp, Speak, pe numele său real Ştefan Sprianu, iubeşte din nou. De această dată, o dansatoare cunoscută, şi, surprinzător, aproape la fel de tatuată ca şi iubitul Adelinei. Este vorba de Ştefania, cea poreclită Libelula.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5146 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2017 21:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.