Raluca Turcan și boala sub presiune

Raluca Turcan și boala sub presiune
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Baba arde și țara se piaptănă

Pentru că în nomenclatorul de meserii nu există îndeletnicirea de „depumamă”, Raluca Turcan s-a făcut „deputată”. N-a fost ușor, dar a reușit. Raluca Turcan este genul de om politic care spune ce are de spus și zice ce are de zis. Ca să nu spuneți că nu v-am râs! Doamna Turcan este autoarea unei fraze memorabile: „Nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”. O dată-n viață rostești așa ceva, dacă, vorba paramedicului, ai norocul să te viziteze inspirația.

Pentru că nu mai putea face față presiunii puse de faptele imorale ale semenilor săi, Raluca Turcan s-a decis să vindece racilele societății. Deputata a anunțat că a depus un proiect de lege, prin care vor fi stopate fraudele legate de concediile medicale fictive. Inițiativa presupune ca beneficiarii concediilor medicale să fie controlați la domiciliu sau la adresa indicată de aceștia. Ca să nu rămânem cu nedumerirea-n brațe, doamna Raluca i-a dat exemplu pe cei care, sub pretextul că-s bolnavi, își iau concediu medical, ca să meargă la pescuit. Altă râmă n-a găsit! Personal, această inițiativă mă pune într-o situație jenantă și imorală. Săptămâna trecută, am fost la pescuit. Fictiv, pentru că, în realitate, eu nu mă pricep și nici nu prea-mi place sportul ăsta. Am prins foarte mult pește fictiv. Fapt pentru care simt nevoia s-o-ntreb pe doamna Raluca: ținând cont că nu mi-am luat concediu medical fictiv, dar totuși m-am dus la pescuit fictiv, unde mă încadrez, la persoane care se prefac că prejudiciază bugetul Sănătății Mintale? Nu de alta, dar trăiesc cu sentimentul că m-am culcat sănătos, și m-am trezit în moarte policlinică. Cu plată.

 

 

 

Citit 1254 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:45

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 13 Aprilie 2023 10:11
    5.13.195.***
    Nici daca ai fi cautat asa "specii" nu i-ai fi gasit nici prin concuns! Noi radem, atat putem... deja mi-e frica sa faci cea mai mare prostie din lume:
    sa pui o cana de pixuri i mana unor prosti cu P 3D! ESTE FATAL TARII SI SE VEDEM CHIAR SI DE CEI FARA MULTA CULTURA!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.