Anamaria și Meșterul Manole

Anamaria și Meșterul Manole
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

- Manole, Manole, zidul tău mă strânge!

- E clar! Ți-a rămas mic. Probează altul, Ană!

- Manole, Manole, te rog frumos să nu duci în derizoriu oful meu!

- Îmi pare rău, Prodanco, dar nu eu am început.

Acest dialog cu parfum de deriziune v-a fost prezentat de divizia de construcții epice și legendare a rubricii „Baba arde și țara se piaptănă”. Orice asemănare cu îndrăgita vedetă de cabloid Anamaria Prodan nu este câtuși de puțin întâmplătoare.

Stimați iubitori ai umorului, sportului și impresariatului cu balonul rotund, bine v-am regăsit la o nouă întâlnire cu grația feminină a doamnei Anamaria Prodan! Nu demult, îndrăgita impresară s-a lăudat cu forma sa fizică, pe rețelele sociale. Prodanca, pardon de expresie, a scris: „Așa arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani!

În timp ce doamna Anamaria se lăuda cu pozele în care apare chiar ea, un expert în voyeurism contemporan a constatat că unul dintre tatuajele impresarei sportive surprinde o fază dintr-un meci al uneia dintre echipele antrenate de Dan Alexa! Pentru cei nefamiliarizați cu istoricul domnului Dan Alexa, precizez că este singurul antrenor de fotbal din România care a intrat în polemică pugilistică cu o impresară, la oră de maximă audiență și minimă decență. Practic, pumnii impresarei au interacționat cu descumpănirea antrenorului. Pe surse vigilente și pricepute în antropologia tatuajelor, am aflat că Anamaria Prodan va fi invitată la Digisport, într-o emisiune de dezbatere fotbalistică, la care participă și fostul arbitru Ion Crăciunescu. Și asta pentru că tatuajul doamnei Prodan arată o fază de atac suspectă de ofsaid. Prezența domnului Crăciunescu are menirea de a-i lămuri pe fanii sportului-rege dacă mâna respectivă este a lui Alexa, dacă poziția mâinii este nefirească sau, Doamne ferește, dacă nu cumva este chiar viciere de rezultat!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

 

 

 

 

Citit 2427 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.