În general, Nicolae Ciucă știe să scrie demisii

În general, Nicolae Ciucă știe să scrie demisii
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Au trecut mai bine de 40 de ore de când Nicolae Ciucă și-a dat demisia și generalul încă nu înțelege de ce este bănuit de plagiat, de vreme ce el și-a copiat demisia după o demisie mai veche, scrisă tot de el, cu litere de mână. Se așteaptă o reacție oficială din partea Universității ”Babeș-Bolyai” sau măcar o miștocăreală onorifică din partea doctorului Bode.

* După ce pe internet au apărut poze cu chef Cătălin Scărlătescu alături de mașina sa, pe plaja din Vama Veche, televiziunile s-au grăbit să-l invite pe Titi Aur să comenteze imaginea, incidentul, pățania sau... cum Dumnezeu s-o fi numind gestul îndrăgitului ambasador culinar al bunului gust pitoresc. Până să se prindă cei de la televiziuni că Titi Aur nu prea știa cine e Scărlătescu, s-au trezit că fostul pilot de raliuri le povestea cum dădea din cap cățelul de jucărie de pe luneta mașinii sale, pe vremea în care Dacia 1300 era un motiv de mândrie și eleganță rutieră. La final, domnul Titi Aur a tras și un semnal de alarmă: „Atenție, că, pe Valea Prahovei, se circulă vară la vară, în condițiile contextului!”. De unde și bănuiala că Titi Aur ar putea îmbrățișa și o carieră de analist meteorologic de iarnă.

* Presa pedantă și din cale-afară de vigilentă a remarcat că, după demisie, adică după plecarea din fruntea guvernului, Nicolae Ciucă a luat cu el obiectele pe care le-a adus la instalarea în funcție. Precum bănuiați, am aflat, pe surse îndoielnice, care sunt lucrurile și substantivele comune cu care a plecat Ciucă de la Palatul Victoria: o unghieră de dimensiuni incerte, un briceag Victor Ponta Inox, un ursuleț de pluș model „urs tomberonar-lihnit-de-foame văzut în Valea Prahovei, în zona Bușteni”, un dicționar de silogisme și truisme de Pleșcoi (un pic pătat de cafea Alinta-Roman) și, previzibil, un pet micuț (500 ml) de apă plată, vezi Doamne, de izvor. Nu mă-ntrebați le ce-i folosea dicționarul, că, din câte observ, v-am vorbit destul de frumos! Așa să ne ajute sf. mc. Larousse, alături de cei dragi!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2415 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.