FCSB-ul lui Becali a jucat cu CSKA 1948 a lui Mititelov

FCSB-ul lui Becali a jucat cu CSKA 1948 a lui Mititelov
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Miercuri seară a plouat. La Galați și nu numai. În principiu, o binecuvântare. În realitate, pentru unii ploaia este mumă, pentru alții ciumă. Pentru că, indiferent de anotimp, orânduire sau de câte bilete la Coldplay s-au vândut, pentru moldoveni ploaia are și o parte vicioasă: se bazează prea mult pe apa chioară. Iar asta, știm bine, rănește suflete și înșeală așteptările în aerul inspirat.

* Potrivit site-ului Frigidi24, "temperaturile extreme din ultimii ani au dus la apariția unui nou fenomen în lume. Oamenii de știință l-au numit schimbări climatice subterane și se referă la pământul de sub clădiri care se deformează".

E și aceasta o modalitate subtilă de a scoate în evidență faptul că pământul de sub unitatea spitalicească ”Obregia” din Capitală se tasează.

* Partidele politice cu vederi largi și lăbărțate au grijă de sănătatea electoratului, cu aceeași preocupare cu care mâța abia așteaptă să scapi peștele din mână, ca să nu se atingă de el. Bunăoară, la sediul PSD Sector 2 din București, cetățenii pot beneficia de consultații oftalmologice gratuite.

Să-mi scuzați eufemismul ("gratuite"), însă altă rimă n-am găsit! Campania sub care se desfășoară actul de binefacere al pesedeului poartă numele "Ochii care nu prea văd se uită. În buletinul de vot" și li se adresează, în special, homerilor. Adică, celor care, deși i-au votat orbește pe Iliescu, cât și pe Homer, au rămas inclusiv fără locul de muncă promis în campanie.

* În timpul meciului de fotbal masculin dintre echipele CSKA 1948 - FCSB, disputat în capitala Bulgariei, unul dintre somelierii de apă de ploaie care comentau a rostit: "Căldura și reprizele de ploaie probabil că i-au istovit pe jucători".

În acel moment, la Sofia, erau 23 de grade Celsius, valoare comparabilă cu IQ-ul vorbitorului. În aceeași seară, la Digi, cabotinul Cozmin Prelip Keanu Reevs a dat nucleara: "IULIE este Luna lui Cuptor cu microunde".

* O altă publicație de la noi face dezvăluiri ezoterice: "Americanii au descoperit schimbarea Simonei Halep - S-a refugiat în principii budiste".

Cred că știu unde vor să bată analiștii americani: au aflat, în sfârșit, că Simona Halep a fost cât pe ce să aplice pentru programul "Prima Castă", dar s-a răzgândit, când și-a dat seama că are destui bani.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1630 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.