Lenea și mersul pe jos fac sistemul solar frumos

Lenea și mersul pe jos fac sistemul solar frumos
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Se împlinesc aproximativ 6 ani de când cercetătorii au ajuns, cu BlaBlaCar-ul, la concluzia că "șofatul prelungit reduce coeficientul de inteligență". Teoretic, aceasta ar fi scuza perfectă pentru neajunsul de a nu avea permis de conducere. Practic, eu sunt o victimă  a faptului ca m-am declarat, prematur, fan al Școlii Altfel. Mă rog, e vorba de Școala de Șoferi Altfel. La vârsta de 18 ani m-am înscris la Școala de Șoferi Altfel, unde am dat peste un instructor derbedeu. Observând că am potențial, instructorul mi-a spus că la ei a nins așa de mult, încât au fost nevoiți să închidă școlile. Așa se face că, de vreo 25 de ani, particip, cu succes, la castingul pentru celebrul film "Pietone Africanul", pentru un rol de gură-cască.

 * Oamenii de știință au identificat apă într-un sistem planetar care abia se naște la 370 de ani-lumină de Soare.

Nu-mi dau seama cum au făcut de și-au dat seama de prezența apei, dar pot presupune, ca să nu par ignorant. Savanții astronomici au plecat de la premisa că din acel sistem planetar, care se află la început de drum, lipsesc elementele esențiale vieții sociale: cârciumile și bombele de cartier. Din ce cauză?! Ca de obicei, din cauza APEI. Mai precis, din cauză că atunci când oamenii merg pe stradă liniștiți, de ca și cum ar fi uitat să treacă pe la bodega lor favorită, e semn că se află în relații intime și nepermis de cordiale cu APA.

 * În timp ce experții în astronomie erau preocupați de chinurile facerii unui sistem planetar dotat prematur cu apă, alți savanți, de natură românească, se bucurau de o nouă revelație socio-profesională, cel puțin la fel de interesantă. Potrivit acestor experți, angajații români încă simt efectele pandemiei. Cei care au lucrat de acasă mult timp suferă acum de ceea ce specialiștii numesc PREZENTEISM - o boală modernă a locului de muncă. Adică, se simt datori să meargă la serviciu, chiar dacă sunt bolnavi și chiar ajung să se simtă vinovați când își iau concediu.

În Botswana, afecțiunea are o particularitate care ar trebui să le dea de gândit românilor care suferă de "prezenteism". N-aș vrea să bat monedă pe simptomatologia acestei boli botswaneze. Nu de alta, dar încă trăiesc cu convingerea că am cei 7 bani de acasă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1974 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.