La Urziceni, până și suspiciunile se nasc pe trotuar

La Urziceni, până și suspiciunile se nasc pe trotuar
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Melomanii care citesc această rubrică, pe cel puțin două voci, sunt privilegiați: formația vocal-instrumentală Proconsul se gândește foarte serios să refacă șlagărul de concentrare "De la urși vine oaia". De ce?! De amorul artei și din solidaritate cu locuitorii orașului Râșnov. Primăria acestei localități a instalat un gard electric la intrarea în oraș, pentru a stopa coborârea urșilor în oraș.

  • Este o măsură ad-labam, cum frumos a remarcat medicul Gheorghiță, după două doze de chibzuință.
  • Orașul Râșnov este prima așezare umană din România care, pentru a salva planeta locală de urși, renunță la gardurile pe benzină și motorină, și trece pe garduri electrice.
  • Urmează să apară panourile-avertisment pentru urșii care știu să citească pe litere și silabe triste: "Jos laba de pe oamenii din Râșnov!".
  • Ca să treacă de gardul electric, pentru a pleca din localitatea în care viețuiesc, râșnovenii trebuie să cunoască "Legea lui Om", care, după cum până și urșii mai dezghețați la minte știu, spune clar că "Dacă ești neghiob de mic, când te faci mare, doar te joci cu imaginația de captivitate".

* Orașul Urziceni are spital, în care lucrează oameni, însă asta nu mai miră pe nimeni. Logic și ginecologic vorbind, oamenii de la spitalul din Urziceni s-au născut la maternitate. Vorba lui Arafat, așa s-a crezut atunci când s-au născut: că nașterea în secția Maternitate a unui spital pare a fi un pic mai umană decât nașterea pe trotuar. În ultima zi a lunii iulie a acestui an, niște angajați ai spitalului din Urziceni au ținut morțiș să demonstreze contrariul. Fapt pentru care, "au ajutat" o ființă umană să nască pe trotuar. Poate și pentru că etnologii și istoricii angajați la spitalul din Urziceni trăiesc cu convingerea că noi, românii, de la caldarâm ne tragem.

* La nici 24 de ore de la nenorocirea de la Spitalul Urziceni, un site de știri a titrat: "Experții în sănătate publică spun că hrănirea la sân crește coeficientul de inteligență al copiilor și scade riscul de diabet".

E la mintea copiilor că cei care conduc spitalul din Urziceni s-au născut pe vremea în care "coeficientul de inteligență" era considerat un eufemism deosebit de grav și din cale-afară de rușinos. Practic, o infirmitate morală și intelectuală.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3003 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.