CTP, internat de urgență la atei

CTP, internat de urgență la atei
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

"Mare e grădinița Ta, Doamne!", așa a exclamat un poet de curtea școlii, după ce-a sărit gardul grădiniței de lângă biserica de la noi, din Țiglina 2. Puțini sunt cei care au înțeles unde-a vrut să bată bețivul și ce-a vrut el să sugereze. A doua zi, poetul le-a povestit unor intimi, la un simpozion ad-hoc, la bordură, că așa a simțit el atunci să spună, după ce-a reușit să-și recupereze PET-ul cu bere aruncat de către un răuvoitor în curtea grădiniței.

De ce mi-am amintit acest episod?! Din cauza mult mai celebrului gazetar Cristian Tudor Popescu. În propria-i emisiune, realizată împreună cu Recorder, CTP a spus că jihadiștii care comit atentate sinucigașe cu gândul la 72 de virgine în Paradis sunt aidoma ortodocșilor care merg în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva.

Prima reacție a venit din partea sinodului spitalului Obregia. Medicul Mișu Enescu, cunoscut și ca autor al poemului policlinic "Odă în termometri antic", a declarat: "Se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că medicina este neputincioasă. CTP? NCTP! Așa să ne ajute Dr. Oetker!".

Între timp, Liga Studenților din Iași l-a reclamat pe Cristian Tudor Popescu la CNCD, fix pentru comparația cu pricina. Surse din anturajul rubricii noastre susțin că lucrurile nu se vor opri aici. După CNCD, CTP va fi dat în gât la PLM, PVC, FCSB, ATP, ANM, ETC.

* Un român a câștigat în instanța din Germania dreptul de a urina în mare, după ce-a fost amendat pentru c-a fost surprins contribuind la creșterea nivelului mării, prin intermediul generoasei sale vezici.

Bărbatul este așteptat să se înscrie în MISA și în partidul lui Cioloș, nu musai în ordinea asta, pentru a putea participa, la anul, la "Spirala brunei guvernări", care va avea loc la Costinești.

* Războiul își pune amprenta și asupra evoluției onomastice a industriei HORECA din România. La inițiativa unor proprietari de cârciumi îndoielnice, bodegile ar putea reveni la vechea denumire de "bombe", iar jandarmii și polițiștii chemați să dezamorseze conflictele iscate între consumatori se vor putea identifica și sub numele de "trupe de geniu".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3096 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.