Menopauza duplicitară și demografia prost înțeleasă

Menopauza duplicitară și demografia prost înțeleasă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Mamelor din lumea-ntreagă,

Eu vă dau un singur sfat

Nu-i lăsați pe analfabeți mangă pe stradă

Din cauza la un bărbat!

PNL vrea ca mamele să poată să iasă la pensie mai devreme, în funcție de câți copii au.

Mi se pare mie sau peneliștii o miștocăresc pe Întâia Însoțitoare de Zbor a țării?! Fiindcă este știut că familia Iohannis nu are copii. Conform propunerii peneliștilor, doamna Carmen se află într-o cumplită dilemă: să iasă la pensie mai devreme sau să intre mai târziu? De asemenea, mă gândesc la frustrarea domnului Cristi Borcea, ai cărui copii, și nu-s puțini, sunt rodul iubirii nutrite pentru multe mame. Ca să nu mai amintesc de îndrăgita cantautoare Delia, care a anunțat că nu vrea sa aibă copii, din rațiuni care țin de suprapopularea Planetei. Cu ea, și mă refer la Delia, cum rămâne?! Dânsa nu are dreptul la punctele alea de pensie obținute un pic mai devreme? Parcă-l și aud pe Ciucă, venind cu precizări lămuritoare: "Ne gândim serios să luăm în calcul majorarea Punctului G de pensie, pentru femeile care puteau să fie mame, dar nu s-a putut, pentru ca atâta s-a vrut." Stimată Cititorime implicată emoțional, asta numesc eu demografie prost înțeleasă.

* Premierul Marcel Ciolacu s-a arătat indignat nevoie mare de numărul mare de copii cu medii sub 5 care primesc bursă de merit. Sunt peste 8.000 de copii și elevi aflați în această situație.

Pe mine nu mă miră indignarea domnului Marcel. În cercurile de intelectuali demiurgici din Buzău, Ciolacu este cunoscut și recunoscut ca reprezentant zonal al prestigioasei organizații înclinate PISA. Cum, nu se numește așa?! I-au schimbat porecla? Bănuiam eu ceva. Cred c-am vrut să spun MENSA, dar m-a luat gura tastaturii pe dinainte. Faptul că-s mulți copii cu medii indignant și revoltător de mici care primesc bursă de merit este o recunoaștere oficială a norocului că însuși șefu' la PSD este o eminență cenuștie. Cu acest prilej, mi-am amintit că, acum doi ani, după ce s-a întors din Scoția, părintele "României Educate" le-a promis românilor că va face tot ce-i stă în putință pentru a se ieftini kiltul de carne de porc. Mă tem că i-a ieșit.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2907 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.