Famiglia netradițională și iapa ideologică

Famiglia netradițională și iapa ideologică
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Ai votat la referendumul pentru familia tradițională? Da? E foarte probabil să fi fost dat afară din USR, chiar și dacă n-ai fost niciodată membru al acestui partid. Sau, cum ar spune calul lui Iulian Bulai de la usereu', tare mă tem că ți-a rămas drula mică, iar această situație nu poate fi tolerată de către vizionarii din formațiunea cu pricina.

Elena Lasconi este primar, deși nu asta este ideea pe care vreau să insist, nu cât de repede poate să semneze doamna "ca primarul" sau cât de haioasă îi este caligrafia. Alta-i tărășenia. Doamna Elena Lasconi este primar USR, dar voia și dânsa să ajungă în Parlamentul European, ca la serviciu.

Deunăzi, a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a scăpat un porumbel, deloc pe placul drulilor din partid. Cu nonșalanță greu de prizat de către colegii de partid, Elena Lasconi a mărturisit că a comis sacrilegiul de a vota la referendumul din 2018 pentru consacrarea constituțională a familiei tradiționale. Nici n-a apucat porumbelul ăla să-și ia zborul, că Drulă și tovarășii de ideologie și partid i-au transmis Elenei Lasconi că-i retrag sprijinul. Doamna primar anunțase că va candida la europarlamentare. Păi, ce credea doamna edil, că democrația neo-psiho-pupu ține de exprimarea liberă a opiniilor?!

Cum de i-a trecut ei prin cap să-și permită o așa blasfemeie?! La urma urmei, Drulă a văzut lumina zilei, într-o maternitate, dar nu musai pentru că o doamnă l-a adus pe lume, ci pentru că moașa a fost atât de inspirată, încât, când și-a dat seama că Lumea va fi mai bogată cu o drulă, a tras repede perdeaua de la fereastra salonului, ca să pătrundă lumina solară. Aia despre care bigoții care critică Partidul spun c-ar fi tot de la Bunuțul, vezi Doamne.

Până și calul parlamentarului USR Iulică Bulai s-a întrebat, ieri: Cum a fost posibil acest sacrilegiu comis de Elena Lasconi? Ce i-a venit doamnei Elena, creștină ortodoxă, conform propriei mărturisiri? Cum adică să susțină ea asemenea anomalie, așa cum cred drulele că este familia tradițională? Ce-o fi crezând doamna Lasconi că este libertatea de opinie? Și, nu în ultimul rând, s-a întrebat calul lui Bulai: "Când a născut, Elenei Lasconi i s-a rupt apa sau iapa?"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2227 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:49

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de # elana lasconi. partidele omoara romania. cu magariile lor. nu am nimic impotriva nici celor non-conformisti. ii respect.
    Marți, 07 Noiembrie 2023 14:54
    89.39.81.***
    elena lasconi a platit tribut faptului ca si-a expus o parere...in partide nu ai voie. in partide, in afara de sefi ce pot spune orice prostie , restul stau smirna. bine, si ei asta vor ca nu ar sta....pe ciolan. totusi eu zic ca d-na lasconi avea dreptul sa-si expuna gindirea..
    0
    1
  • postat de Tudorache
    Marți, 07 Noiembrie 2023 13:05
    95.76.32.***
    „Cum a fost posibil acest sacrilegiu comis de Elena Lasconi?”....e simplu, cand era la PRO TV avea sprâncene de ospatar, acum de la Deva la Gaza-prom e un lujer de fasole.
    1
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.