Președintele României a oficializat pupinturismul

Președintele României a oficializat pupinturismul
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

De Ziua Mondială neoficială a Tabloidului și Cabloidului HD, permiteți-mi să mă exprim precum deontologul funcțional: GATA, așa nu se mai poate! S-a aflat, în sfârșit, tot adevărul despre ce i-a spus Iohannis, la un moment dat, lui CTP, zis și Cristian Tudor Popescu! Într-o emisiune, ziaristul și-a amintit de o întâlnire dintre el și Iohannis, care a avut loc înainte ca Iohannis să devină vilegiaturist și pupinturist de renume internațional. La vremea respectivă, ca un Napoleon veritabil, varianta la litru, Klaus Iohannis ar fi spus: "Nu știu dacă România este pregătită pentru mine."

Nu-mi dau seama ce-ar trebui să facă și cum ar trebui să arate România, ca să fie de nasul lui Iohannis, dar despre mine știe să vorbească și ultimul taliban. În special despre minele antipersonal. Ultima oară când România lui Iohannis a încercat să demonstreze că este pregătită pentru mine a fost trimisă într-o bombă din județul Vaslui, pentru a calma spiritele încinse. Așa a și aflat biata țară că Klaus Iohannis a lucrat în beneficiul ei, pe caiet.

* Dan Negru s-a lăudat pe internet că va prezenta un show de televiziune nou, la Kanal 3D, în care va avea un asistent tv robot. E cam ca atunci când este invitat Iohannis în studio, ca să gângurească despre ROBORUL de bucătărie, în timp ce Dan Negru urlă cât îl țin bojocii, de parc-ar fi Revelionul Ospătarilor cu scărița și ciocănelul defecte.

* Guvernul german a plătit în 2023 aproape 30.000 de euro pentru machiajul și coafura fostului cancelar Angela Merkel.

Trebuie să recunosc că neamțul nostru e și mai costisitor, mai ales de când închiriază avioane de fițe, sub pretextul că se duce în Africa sau în Japonia pentru a-și rearanja bărbile.

* Un bărbat beat A SCĂPAT CA PRIN MINUNE doar cu câteva zgârieturi, după ce a căzut între șine în fața unui tren care venea cu viteză. Incidentul s-a petrecut în apropierea gării comunei Gălăteni din Teleorman.

În locul în care bărbatul mangă a căzut pentru a învia din morți de beți, va fi ridicat un monument dedicat ziaristului care a inventat expresia-clișeu "ca prin minune" și va fi construită o troiță închinată Dumnezeului Bețivilor din Teleorman.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2042 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.