Ceasul raw, pisica 13 și vulpea vegană

Ceasul raw, pisica 13 și vulpea vegană
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Nu știu ce hrean poartă atmosfera din zona în care locuiți voi, însă, la noi în cartier, ecourile sărbătorii de Black Friday încă nu s-au stins. Ca și Ziua Recoltei, care durează 3 zile, Black Friday-ul de anul acesta a picat într-o sâmbătă. Până și eu am profitat, cu grosolănie, de Black Friday: în noaptea de sâmbătă spre duminică, am trecut singur la ora de vară, ca să fiu sigur că dorm mai puțin cu o oră. Vestea și mai bună e că promoția mi-a ieșit.

* Să mă iertați dacă par populist, dar nu asta îmi este intenția. Ieri am fost la cumpărături. Aș fi vrut să mă duc la shopping, dar cică nu se cade să folosești acest termen când interacționezi cu usturoiul și gogonelele. E un abuz lingvistic, social și comportamental. Ca atare, cu nedisimulată modestie, am plecat la cumpărături. Mai precis, la Aprozar. Nu aveam de gând, însă frivolitatea și firea ușor influențabilă și-au spus cuvântul. Practic, sunt una dintre victimele gestului populist-olfactiv al europarlamentarului Rareș Bogdan. Pentru cei nefamiliarizați cu evenimentul, fac precizarea ca, în uichend, penelistul Rareș Bogdan și-a luat Rolexul de mână și au bătut împreună piețele țării, cu piciorul, alături de fostul premier Nicolae Ciucă. În piața din Șimleu Silvaniei, Răreșel a făcut o băiță de mulțime și-un spa politicianist, fluturându-și ceasul Rolex de 30.000 de euro pe deasupra pătrunjelului frumos mirositor.

Ce legătură are ceasul lui Rareș Bogdan cu ieșirea mea?! Cu nedisimulată mândrie, vă anunț că Rolexul lui Răreșel e pistol cu apă! La noi, în Țiglina 2, s-a deschis un aprozar de Cartier. Vă spui sincer că altfel trece timpul, când pipăi țelina și-ntrebi simandicos și pătruns de importanța momentului: "Are și virtuți demografice sau doar mi se pare?! Întreb pentru o prietenă, iertat să-mi fie clișeul!". Ca să nu mai zic că, de când avem aprozar de Cartier, bancurile cu Bulă și barabulă haioase sunt întrecute doar de farmecul inefabil al anecdotelor cu ceapă.

Noul statut al aprozarului nostru ne-a adus și privilegiul de a trăi cu deplina convingere că LEUȘTEANUL este o subdiviziune a LEULUI. Până și vulpea care, până mai ieri, intra în aprozarul de Cartier, pentru a se holba teatral la struguri, a ajuns să privească "locația" cu alți ochi.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1652 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.