"Capre diem" (Lenuța Udrea, blondă titrată)

"Capre diem" (Lenuța Udrea, blondă titrată)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Drumul către libertate e varianta prescurtată a celui care duce către Iad. Mă refer, desigur, la Iadul Alb. Drumul spre libertate este şi el pavat și asfaltat. Cu intenții şi mai bune decât cele cu care suntem obișnuiți. Dacă nu mă credeți, întrebați-i pe apropiații Elenei Udrea. Domnul Băsescu este unul dintre ei, da' vă rog eu să nu-i ziceți că sugestia îmi aparține! Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Elena Udrea vrea să i se dea drumul din pușcărie. Nimic anormal. Haioasă este caracterizarea pe care i-au făcut-o "voaioriștii" de la ziare.com: "Elena Udrea cere punerea în libertate în Dosarul Gala Bute. Un document al SRI o disculpă pe cea mai titrată deținută din România."

Bănuiam că Lenuța este o tipă titrată, dar mă cam zăpăceau ecourile publice și semnificația acestei virtuți. De pildă, și Olguța Vasilescu este titrată, însă dânsa și-a câștigat notorietatea un pic altfel. Când era ministru, doamna Olguța i-a anunțat pe români că le va dubla salariile și pensiile. În engleză. La vremea respectivă, credeam că de dublare se va ocupa mult mai titrata Irina Margareta Nistor. M-am cam înșelat. I-a tradus însăși doamna Olguța.

* L-au prins pe Cherecheș, primarele de la Baia Mare. L-au prins în Germania.

Ăsta a fugit și de la orele de geografie, când era elev. E printre puținii fugari care, până mai ieri, trăia cu convingerea că Roma este capitala Germaniei.

* Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital, pentru că n-a mai putut să-și scoată verigheta de pe deget. Cum însă nici medicii nu s-au descurcat, au fost nevoiți să cheme pompierii. Imediat ce-au reușit să-i scoată verigheta de pe deget, pompierii l-au întrebat pe bărbat:

- Soția știe?!

- Da!

* În Parlament a avut loc un scandal, acompaniat de înjurături și obscenități. După acest spectacol, Marcel Ciolacu a venit în Camera Deputaților cu un tricou pe care avea un mesaj de susținere a combaterii violenței împotriva femeilor.

E genul de umor involuntar pe care îl apreciez. Cu mulți ani în urmă, în București, a avut loc un protest de susținere a păcii și de combatere energică a războiului și violenței. La finalul manifestației, participanții și activiștii s-au bătut între ei. S-au lovit cu pancartele, ca să le intre bine-n cap și-n conștiință importanța fontanelei în viața omului de către om.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1776 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:47

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Joi, 30 Noiembrie 2023 07:28
    95.76.32.***
    „Trăiește clipa!” a scris Horațiu, deci concluzionăm că diferența dintre o capră este că are picioarele egale, da' mai mult stângul
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.