"Plafonarea lu’ Ciolacu", show musk go on

"Plafonarea lu’ Ciolacu", show musk go on
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Guvernul României a decis ca prețul alimentelor de bază să fie plafonat pentru încă două luni. Pe lista celor de-ale gurii cu prețul plafonat ar putea apărea și mielul. Cel puțin așa ne spune presa mioritică. De această binecuvântare vor beneficia, în special, românii născuți în funcție de zodie, care trăiesc cu deplina convingere că vor sărbători și anul acesta Paștele Cailor, alături de familie și de simpatizanții declarați ai lui Ciolacu. E ca atunci când, iarna, în preajma Anului Nou, păstrătorii tradițiilor de noroc și voie bună, umblă cu puiul de oaie vopsită: "Puneți mâna pe Vasilică și pe Maricel, ca să aveți noroc cu ascendentul în oaie!"

De asemenea, cozonacul și bulionul au fost scoase și ele de pe lista alimentelor cu preț plafonat și resemnat. Una dintre explicațiile faptului că bulionul nu mai este privilegiat ar putea fi că, aidoma sucului de roșii, bulionul este folosit în industria cinematografică, în scenele cu vărsare de sânge. Sunt acele scene care, ca și măsurile guvernului, ne pot afecta emoțional. Nu întâmplător, pentru vizionarea și acceptarea lor e nevoie de acordul părinților. Cât privește scoaterea cozonacului de pe lista cu alimente cu preț plafonat, cred că funcționează același argument ca-n cazul mielului: “Paștele Cailor”, sărbătoarea preferată a politicienilor români bigoți, cunoscută și sub denumirea așa-zis științifică de “Praznicul Sfântului Așteaptă”. Vestea cacofonică e că carnea de miel se va ieftini la Paștele Cailor, și mă refer la cel ortodox, care, ca de obicei, pică în aceeași zi cu sărbătoarea catolică omonimă.

* Elon Musk a anunțat că una dintre firmele sale, Neuralink, a realizat primul implant cerebral. Implantul de mărimea unei monede a fost plasat în creierul unui macac, care a reușit să joace un joc video, fără controler sau tastatură.

Exact ce visează omenirea, încă de pe vremea în care era mică și la fel de bolnăvioară: să aibă și ea CIP-ul ei, ca să nu-și mai bată capul cu tastatura și creaționismul. Teoria evoluționistă a lui Elon Musk, pe care unii au studiat-o în clasa ZERO, spune că omul

care visează încă de mic doar să se joace când va fi mare, fără tastatură, se trage inclusiv din macac, ori de câte ori vrea el și conștiința sa. În special din macacul cu CIP. E omul nou cu apucături incerte, dar care a auzit măcar o dată de emisiunea „Ciao, Darwin!”, difuzată nu peste mult timp, la Antena 5 G.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1607 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:14

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de Iulian
    Joi, 01 Februarie 2024 13:25
    95.76.32.***
    în comunitatea oilor, melu nu are nici o sanșă să ajungă berbec, poate ajunge berbecuț, Toamna Târziu în Pădurea Gîrboavele la grătar, când se limpezește tulburelul
    1
    1
  • postat de pâcâliciul
    Joi, 01 Februarie 2024 10:49
    128.127.117.***
    Treaba lor.Dacă scumpesc mielu prea tare,rămân cu el in stâna,vine lupul ia mielul in gură si sare gardul cu el.Vor ramâne batând din buze .
    1
    3
  • postat de Iulian
    Joi, 01 Februarie 2024 09:57
    95.76.32.***
    Câtă treabă mare are Palton Masc cu maimuța verde din Zair !!!...sau măcac ce-o fi el.
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.