Ploșnițele din București s-au apucat de modelling

Ploșnițele din București s-au apucat de modelling
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Scandalul ploșnițelor descoperite, revelate, sau nu, în magazinele de mobilă Ikea din România ia amploare! N-are încotro. Statistica și istoria ploșnițelor îl obligă. Când un scandal apare, conform istoricului și apucăturilor gazetărești, el trebuie să ia amploare, pentru că altceva nu știe să facă. Dacă despre scandalul ploșnițelor vorbește Proteveul, șansele ca acele ploșnițe să nu existe sunt foarte mari. În cel mai raw caz, cum ar zice veganii și Ursula von der Leyen, presupusele ploșnițe sunt niște biete insecte, care n-au avut norocul să devină și ele chiftele, așa cum orice insectă visează.

Și-acum, un scurt moment de duplicitate! [.....]

Să revenim însă la oile ploșnițelor noastre și ale lor! Ceea ce mă miră este tăcerea suspectă cu care Rareș Bogdan tratează presupusa prezență a ploșnițelor în magazinele de mobilă și pârjoale scandinave. Adică, a putut el, Rareș Bogdan, să elimine pensiile speciale de cel puțin 4 ori, și nu se descurcă, vezi Doamne, cu niște amărâte de ploșnițe?! Întreb, nu dau cu pliciul de ploșnițe. Nici eu nu cred că sunt ploșnițe în magazinele de mobilă Ikea, însă asta nu mă face neapărat ateu din punct de vedere decorativ. Mișcat și impresionat de presupusul scandal al ploșnițelor, m-am dus la Mall. Să caut molii. N-aveau decât figurine cu Andreea Esca, care făcea cacofonii, în timp ce îi avertiza pe clienți că urmează scene licențioase care le-ar putea afecta emoțional pe ploșnițele ce n-au ajuns niciodată într-un mall sau într-un magazin de mobilă. De fapt, era Adnreea Asce de jucărie, da' se vinde la raionul de mobilă tip Keia, și trebuie montată acasă. De asta și înclin să cred că alea din magazinele de mobilier nu sunt ploșnițe adevărate, ci loșpințe. În meschina veche, "loșpința" e o interjecție inventată de Andreea Esca, pe care cititoarea a citit-o pe prompterul de acasă, de față cu soțul său, în pandemie, când făcea cartofi cu usturoi.

* Într-o emisiune tv de antropologie gastronomică și spiritualitate îndoielnică, cel mai bogat primar de sector, Robert Negoiță, a spus că poate trăi timp de 3 zile cu doar 46 de lei şi că locuiește într-un apartament cu două camere.

La auzul veștii, apartamentul cu două camere al lui Negoiță, în care primarul locuiește cu 46 de lei, a anunțat că se va pensiona pe caz de boală, la nici 46 de lei... Pardon! De fapt, apartamentul are 46 de ani și suferă de platfus captivus.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 7926 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:14

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Joi, 08 Februarie 2024 02:14
    95.76.32.***
    Ceva se mai face în țară la noi, tocmai am citit intr-un ziar local că se construiește o pușcărie nouă la Buzău. Cineva are pică pe Lențica Urbea și Măricel Copacu.
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.