Vulpița și Marele Blid Chinezesc

Vulpița și Marele Blid Chinezesc
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* În ziua în care horticultorii din Corod sărbătoreau performanța gospodinei ucrainene care a doborât o dronă cu un borcan de murături, presa de la noi făcea anunțul începutului de an: "Vulpița a plecat din România!"

Coincidență, destin sau ezoterism în fază terminală? Dumnezeul tabloidelor știe. Tot ce putem face este să ne lăsăm pradă speculațiilor. Aparent, fără nicio legătură cu Vulpița sau cu Viorel, marele influenser fiziologic Lucică Mândrutză le-a mărturisit fanilor săi de pe feisbuc că gospodina-eroină din țara vecină ar fi lansat și o farfurie zburătoare, pe care dânsul a observat-o plutind deasupra Alaskăi. Farfuria conținea 3 gogonele și aproximativ 5 pui de alien neînțărcați. Unul dintre ei a sunat la emisiunea lui Mândrutză de la radio, mărturisind că-i este dor de Vulpița. Există și voci care pot băga mâna-n foc c-au văzut farfuria zburătoare deasupra Marelui Blid Chinezesc.

* Românii sărbătoresc, marți, Ajunul lu' Valentine's Day, pardon de exprimare! Conform datinii, se umblă cu capra. Nu în toate zonele țării și nu musai ca în decembrie, dar, cum frumos obișnuiesc să spună asistentele de la Capatos, gestul contează.

Miercuri este ziua cea mare. Despre această zi, un tabloid dâmbovițean scria, cu 10 ani în urmă: "Este ziua iubirii bazate pe sentimentul de dragoste." Sincer, nu mă miră, pentru că nu de pomană este miercuri.

* Gigi Becali este singurul patron din fotbalul românesc care a intrat în istoria alternativă a cosmogoniei mondiale, după o declarație funciară făcută la o cumetrie, acum 5 ani. Întrebat dacă Pământul se învârte, latifundiarul a spus: "Posibil. Nu zic că nu, că ce rost are, dar, din câte știu eu, pământul se vinde și se cumpără."

După meciul FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe, patronul echipei bucureștene, Gigi Becali, a declarat, printre altele: "Știți de ce-i las pe unii jucători să plece? Mi-e frică că, dacă-i am, îi și bag. Mai bine îi dau."

Pe undeva, cam are dreptate nea Gigi. Ceva similar s-a întâmplat cu echipa pe care o păstorește, în ultimii 10 ani: dacă ar fi câștigat titlul, devenea campioană. Așa că, pentru a se feri de această rușine, a preferat să stea departe de locul 1.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1599 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.