15 februarie, Revelionul ospătarilor romantici

15 februarie, Revelionul ospătarilor romantici
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Astăzi este ceea ce românii numesc "Revelionul Ospătarilor care, ieri, și-au neglijat jumătatea goală". Și mă refer strict la jumătatea goală a paharului. Să le urăm noroc, mai ales în dragoste! 

Din același motiv, adică din dragoste pentru frumusețile patriei, Irinel Columbeanu a apărut în presa tabloidă. Click.ro a remarcat ceea ce alte publicații au refuzat sau nu s-au sinchisit să vadă: "Irinel Columbeanu a fost în minivacanță la munte!" Ca să nu trezească suspiciuni în rândul polițiștilor de moravuri mici, mijlocii și ușoare, Minivacanța a sunat la România TV și a declarat: "Da, Irinel a fost la munte, însă nu s-a atins de mine."

* Site-urile a 26 de spitale din România au fost sparte. Atacatorii au cerut 157.000 de euro. În plic electronic, ca nu cumva să-i dezamăgească sau să-i jignească pe medici. Cel mai ghinionist dintre atacatori este un hacker din Vâlcea, care a spart site-ul unui spital județean din zona Moldovei. În loc să fure date personale sau șpăgi virtuale, hackerul a luat două nosocomiale și numărul de telefon al unei firme de pompe funebre.

* În uichendul trecut, am ajuns, din nou, la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Galați, în calitate de însoțitor-aparținător, pardon de exprimare! Apăsat de greutatea momentului și de farmecul ecosistemului sanitar, am recurs la trucul meu preferat: am început sa scrutez zona, mimând gândirea contemplativă. Cu alte cuvinte, în timp ce stăteam afară, în fața Spitalului Județean Galați, priveam la edificiile de vis-a-vis, cu prefăcută mirare, aidoma contabilului venit să facă un audit de mântuială. Destul cât să-mi vină cheful de dialog și complezență veselă. Am întrebat-o pe o doamnă asistentă: "Iertați-mă că vă deranjez și vă tulbur cu indiscreția mea! Știți cumva vreo farmacie, în apropiere?!" Din fericire, a zâmbit!

* Ca să nu stea cu mânuțele-n sân, presa cabloidă a mai dezlegat un mister: "De ce își dă Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră?"

Personal, nu cred că misterul a fost elucidat, însă pot avansa câteva explicații, mai mult sau mai puțin pertinente. De ce-și dă Botezatu unghiile cu ojă neagră? Vrăjitoarea Sidonia crede că creatorul de modă este în relații cordiale cu magia albă, sau oarecum albă. Potrivit experților în cosmetică ezoterică, Bote ar fi intrat într-o ojă masonică, convins fiind că e un salon de înfrumusețare.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1786 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.