S-a născut primul bebeluș care suferă de "viață subită"!

S-a născut primul bebeluș care suferă de "viață subită"!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Cu riscul ca unii dintre voi să râdeți de mine cu gura până la urechile rudelor îndepărtate și ale vecinilor acestora, vă spun că azi este Ziua Mondială a celor care trăiesc cu deplina convingere că mâine este Ziua Internațională a Zilei Mondiale. Nici nu știu dac-ar trebui să le urez "Un sincer La mulți ani alături de cei dragi!", sau un simplu, dar relevant "Așa să ne ajute Mr. Muscolo Instalatorul, cât și Dr. Oetker!".

* Medicii-eroi de la Spitalul de Urgență Botoșani sunt siderați! De fapt, sărmanii doctori sunt doar uluiți, însă mi s-a părut mai nimerită prima formulă. În secția Maternitate a Spitalului din Botoșani s-a născut primul copil cu sindromul "vieții subite". Până și moașa a fost luată prin surprindere. De asemenea, medicul ginecolog, care a asistat neputincios la nașterea copilului cu viață subită, este și el în stare de șoc. Mai precis, este în șoc hipotermic, după ce tatăl copilului i-a oferit o mică atenție, într-un plic, pe care l-a ținut în congelator timp de trei săptămâni.

* În PNL este debandadă! În loc să se sfătuiască și să decidă comasarea sau necomasarea alegerilor, peneliștii din conducerea partidului, în frunte cu Rareș Bogdan, s-au întâlnit la sediu, unde era cât pe ce să desființeze și să elimine pensiile speciale. Norocul lor este că șoferul unuia dintre parlamentarii PNL prezenți la chermeză s-a prins de gafă.

* Într-un interviu atipic, în care s-a lepădat de haina scrupuloasă a falselor inhibiții, îndrăgita realizatoare de horoscop în funcție de zodie Urania a mărturisit că, atunci când era mică, visa să se îmbogățească în așa hal, încât să poată deveni bombă anatomică. La finalul interviului, Urania i-a ghicit ziua de naștere a nu mai puțin celebrei colege de breaslă Carmen Hara.

* Un șofer a intrat cu mașina într-un restaurant din Băile Herculane, după ce a apăsat, din greșeală, pedala de accelerație. Interacțiunea mașinii cu așezământul de cultură gastronomică a fost filmată de camerele de supraveghere, ceea ce i-a permis Institutului Național de Statistică (INS) să trimită presei un comunicat, în care afirmă că în stațiunea Băile Herculane există cel puțin un restaurant! Informația statistică a fost confirmată inclusiv de Ministerul Turismului Sexual, care poate băga mâna-n foc că șoferul a înjurat de vamă, convins fiind că se află în Vama Veche.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1469 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.