Toate ni se-ntâmplă numai nouă. Spitalul 9

Toate ni se-ntâmplă numai nouă. Spitalul 9
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

* "Piedone candidează la Primăria Capitalei!" - vă imaginați acu' 10-15 ani că ați putea auzi sau citi așa ceva în presă?! Sincer, mai degrabă aș fi crezut că Sandokan - Tigrul Malaieziei se va angaja cu carte de muncă la Grădina Zoo de la Gârboavele, pe post de consilier felin pe probleme de nutriție și veganism animal. Sau mai degrabă mi-aș fi imaginat că Moș Crăciun va deveni șef cu deszăpezirea la Gospodărirea Comunală din Reni, decât să cred că va veni o zi în care Piedone să candideze la Primăria Generală a Capitalei.

* Astronomii occidentali au anunțat că au descoperit o galaxie "ciudată", veche de 13 miliarde de ani, care nu ar fi trebuit să existe.

Am senzația că tocmai v-am spus că, deși Piedone, care candidează la Primăria Capitalei, încă n-a plecat de acasă, el a ajuns la biroul electoral la care ar trebui să se înscrie sau să-și depună candidatura încă de acum un miliard de lei vechi. În realitate, deşi încă nu-mi dau seama ce-i aia realitate, Piedone s-ar putea lăuda, poimâine, că deține poze compromițătoare cu părintele telescopului James Webb, poze nud, realizate pe șestache de către un cântăreț de muzică populară din Sectorul 5.

* Potrivit reputatului organ de presă "Le Figaro", citat de G4Media.ro, "din lipsă de bani, unu din doi francezi rămâne fără produse de igienă." Celălalt se laudă că folosește energie și săpun merde cu aloe la mâna a doua.

* Blocatarii din Deva, care l-au reclamat pe vecinul lor scriitor că are prea multe cărți, fac prozeliți! Un epigramist din Mărășești, autor de fabule în timpul liber, a fost reclamat la Poliția Animalelor din localitate. Artistul este bănuit că l-a întrebat retoric pe un maidanez din cartier dacă știe ce îngroapă mâța de la scara vecină.

* Nici n-a apucat noul președinte al Ungariei să se instaleze în fotoliul de serviciu și să-și aducă periuța în baia prezidențială, că Iohannis i-a și transmis un mesaj tip clișeu haios: "Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună!"

De unde să știe Klaus Iohannis că, în maghiara vorbită la Sibiu, "a schia" nu-i totuna cu "a lucra"?! Are și el lacune lingvistice, ca tot omu' de zăpadă, pardon de personificare!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2414 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.