Covrigul de Buzău care latră nu mușcă

Covrigul de Buzău care latră nu mușcă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* "Doamne, fă Doamne o minune!" Iar Dumnezeu a făcut mai multe minuni, dându-mi mie posibilitatea unui sacrilegiu, iar celor care sperau să aibă o mașină cu mulți porci-putere să li se împlinească visul. O firmă producătoare de mașini zburătoare din SUA a primit peste 2.800 de precomenzi pentru o mașină zburătoare, cu două locuri, care va fi lansată în 2025.

O să ziceți că duc isprava asta în derizoriu, dar n-am încotro, pentru că datoria civică și identitară mă cam obligă. Pentru România, compania americană va realiza și livra un model special de mașină zburătoare, cu portbagaj mai mare decât media planetară. Pentru nobilul motiv că, de Crăciun, trebuie transportat și porcul zburător care renunță la privilegiile cotețului în favoarea îmbelșugării mesei tradiționale.

* Potrivit președintelui UDMR, Kelemen Hunor, fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, actualmente vilegiaturist profesionist de renume cotrocenistic, a ajuns, în comunitatea maghiară, la o încredere cum n-a avut nici măcar Ion Iliescu. Nu e de mirare. De vreo două mandate de președinte, Iohannis tace sublim si consecvent în cel puțin 5 limbi de circulație internațională, zonală și locală. În română, maghiară și hibernală excelează, tace imperial, la nivel de MENSA. Cum să nu-l îndrăgești?!

* Responsabil si grijuliu față de ambiția cititorilor săi de a viețui pe termen lung, site-ul de știri politice, tectonice și frivole Ziare.com a încercat să ne explice, pe 4 martie, "cum ar trebui pregătit Bucureștiul pentru un cutremur mare."

Permiteți-mi, rogu-vă, să le ușurez munca, propunându-vă o metodă la fel de ineficientă, previzibilă și inutilă de pregătire a locuitorilor Capitalei pentru marele seism! Exact ca la atacul nuclear al rușilor de acum doi ani, fiecare bucureștean va primi o pastilă de iod și o bulină roșie.

Cei mai avantajați vor fi bucureștenii care, în ultimii trei ani, au trecut prin boală, prin zona Vrancea. Adică cei care au făcut o formă ușoară de cutremur pe scara Richter, căpătând imunitate la mișcările scoarței cerebrale și tectonice. Inevitabil, există și alți locuitori ai Capitalei privilegiați. Sunt cei care, de câte ori îl văd pe Maricel Ciolacu, se bucură excesiv, de parcă ar trăi în țara câinilor cu covrigi de Buzău în coadă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1613 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.