Ursula face marele anunț! Se ieftinesc vidanjele

Ursula face marele anunț! Se ieftinesc vidanjele
"Ursula, vorbind despre notorietatea lui Terente"
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Nu mai are, domne, lumea bani. Și chiar cred acest lucru, de vreme ce nimeni nu mai cumpără. Toată lumea "achiziționează". Ca în campania electorală: prețurile nu cresc, ci "se majorează". Pare mai profesionist și ceva mai responsabil. Bașca sună mai bine în urechile electoratului, care știe că lumea nu are bani.

Dacă-l auziți mâine, poimâine, pe Nicolae Ciucă spunând că el și partenerii de guvernare au reușit să-i reducă pedeapsa Simonei Halep, ați face bine să nu vă mirați. Ar fi la fel de benefică mirarea voastră precum oftica Jamilei după ce-a pierdut "Procesul eclerelor la tavă". Da, la tavă, că nu ne jucăm cu gastronomia electorală. De ea, de gastronomia electorală, au grijă vidanjorii de partid.

Au comasat alegerile, sub pretextul că fac economie și, nu în ultimul rând, pentru a ține țara departe de pericolul reprezentat de partidele extremiste, vezi Doamne. Vrăjeală, dacă-mi permiteți un eufemism ugandez! Sau, cum frumos ar spune Pinocchio, comasarea cu scop așa-zis nobil e doar frecție la picior de lemn, subvenționată de stat. Presupun că lemnul e de esență moale. Precum scaunul pe care se bat vidanjorii de partid.

* Previzibil, întâlnirea peneliștilor cu Ursula și Căciula a avut loc la Sluj-Napoca.

* Un bărbat din Germania s-a vaccinat anti-Covid de 217 ori. Vecinii săi, practicanți de voodoo, îl alintă pe neamț "Păpușe", iar rudele ciuruitului i-au cumpărat, de ziua lui, o pereche de chiloți targa.

* Romania TV ne aduce vestea cea mare: "Bani de la primărie pentru drobul de miel și ouăle roșii. Câți bani primesc bunicii noștri în Săptămâna Mare."

Mai întâi de toate, as vrea să-i deplâng pe daltoniștii, pe care acea primărie vrea să-i ajute să treacă mai ușor peste greaua încercare pascală: cum le demonstrează ea, Primăria, că ouăle alea sunt roșii?! Întreb și eu retoric, nu dau cu parul. În al doilea rând, ar trebui să mă bucur că "bunicii noștri", adică pensionarii, primesc bani în Săptămâna Mare. Evit însă să mă bucur fățiș. Ar fi nepoliticos din partea mea. E de-ajuns să vă amintesc că, printre "bunicii noștri" privilegiați se află și fostul judecător Cristi Dănileț. Mă îndoiesc că banii oferiți de primărie îi ajung bietului bunicuț caratist pensionar să-și ia un nunceag mai de Doamne-ajută sau un kimono pentru seniori.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1337 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.