"Șucu și pupăza", noul imn al peneliștilor

"Șucu și pupăza", noul imn al peneliștilor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Numai cine nu vrea nu aude ecourile Galei Oscar. Succesul filmului "Oppenheimer" nu rămâne fără urmări. Acesta va avea o continuare. Este vorba despre o peliculă cu caracter erotic, ce prezintă povestea romanțată a inventatorului bombei anatomice.

* Acum două zile, organele legii din Constanța au făcut și ele niște percheziții, ca nu cumva, Doamne ferește, să creadă țara sau colegii din țară că polițiștii de aici nu descind și ei undeva. Ei bine, la Constanța au avut loc 15 percheziții într-un dosar în care un bărbat este acuzat că a făcut intervenții chirurgicale estetice, în urma cărora zece persoane ar fi fost mutilate.

Din nefericire, acțiunea polițiștilor constănțeni a fost un fiasco. Dar nu din cauza absenței profesionalismului, ci din cauză că unul dintre polițiști pretindea că el este adevărata Loredana Groza.

* La Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității "Dunărea de Jos" Galați a fost inventată pâinea cu gust de carne. Exact ce așteptau foamenii din orașul de la poalele Turnului de televiziune de lângă bătrânul fluviu, care, din cauza așa-ziselor probleme oftalmologice, n-au mai văzut carne de la nunta lui Ion Iliescu. Există bănuiala că pâinea cu gust de carne e doar începutul. Gălățenii așteaptă, cu sufletul și pofta la gură, pâinea fără bani cu aromă de mocca și, de ce nu, carnea de porc cu gust de cozonac. Vestea la fel de bună este că Galațiul s-a îmbogățit inclusiv cu o expresie: "Se dă ca pâinea cu gust de carne caldă".

* Principalul acționar al echipei de fotbal Rapid București, Dan Șucu, a fost surprins ieșind din sediul PNL, ocazie cu care a spus: "Nu mă interesează zona politicului." Era de așteptat. Nimeni nu se aștepta ca Dan Șucu să intre în sediul PNL pentru că l-ar interesa zona politicului. De regulă, când intri în sediul unui partid aflat la guvernare, o faci pentru că te interesează dacă s-a ars vreo siguranță de la tabloul electric pictat de Pablo Ciucasso sau ca să repari țeava de apă rece sculptată de Constantin Budescu, artist cunoscut sub numele de Rodin Cămătaru.

* Iohannis: "Am decis să intru în competiție pentru funcția de secretar general al NATO."

Poporul: "Cu F16 nu se poate face escală la Sibiu. Dacă nu ne crezi, întreabă-l pe pilotul automat!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1572 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.