Șoferii din Vaslui suflă și în iaurtul de prună

Șoferii din Vaslui suflă și în iaurtul de prună
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Echipa națională de fotbal a României a jucat un meci amical. Jucătorii columbieni n-au priceput aluzia. S-au prins mai târziu. Abia după ce-au marcat 3 goluri, ca fraierii. Partida s-a jucat departe de țară, la Madrid. Sau, vorba lui Tamaș, taman acolo unde a înțărcat Mutu apa.

Sarea și piperul acestei partide de fotbal au fost cei doi comentatori, plătiți de Antena 1 în funcție de numărul de cuvinte și expresii bezmetice rostite. Reginele balului logopedic au fost "licența poetică" și "metafora de autobază băgată-n poartă". În repriza a doua, cel mai fin analist dintre cei doi sporovăitori a zis: "A fost și puțin offside!". E ca și cum Cristi Borcea, demograf trecut prin fotbal, s-ar fi lăudat că soția sa este destul de însărcinată.

Așa de prost și mult au vorbit cei doi, încât chelnerul de la pescobarul din ușă a intrat în direct la Antena 1 și i-a dat în gât c-au plecat la meci fără să plătească.

La Digisport, Ilie Dumitrescu a remarcat ceea ce bănuiam: când sunt lăsați de capul lor, columbienii joacă între linii și liniuțe, precum doamna Ana Carenina de la CFR. A nu se confunda cu liniuțele pe care încă le mâzgălește Nicolae Ciucă, care, iertată să-mi fie exprimarea, vorbește precum scrie: greoi, anapoda și îngălat. Aidoma fostului fotbalist Claudiu Răducanu, care se arunca de pe bloc notes, ca să-i impresioneze pe psihologi și pe arbitrii de tușă.

* Din cauza meciului de fotbal, era să uit că ieri a fost Ziua Mondială a Teatrului.

Sufleorii din Vaslui sunt singurii artiști care nu urcă pe scenă nici măcar în timpul liber, ca să nu pară că fac din asta o dramă. Se feresc de teatrul ieftin și absurd mai ceva ca șoferii matrafoxați care fug de poliție.

* Vor ăștia să ne închidă supermarketurile în uichend. Ca să aibă angajații mai mult timp de stat cu familia.

Mâine-poimâine, concedierile vor fi caracterizate după aceeași logică: "Vestea bună e că Vasile a fost dat afară, ca să petreacă mai mult timp cu familia Bundy. Vestea și mai bună este că soția lui se laudă că Vasile s-a apucat de scris literatură oftalmologică. Vasile este șomer, dar pentru că odiseea lui trebuie să continue, vecinii îl alintă "Homer".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2387 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Joi, 28 Martie 2024 13:45
    95.76.32.***
    Cam ce se verdi(pardon vede) în comportamentul elevilor este educația, cine nu are să cumpere un Marcel ori o mâță blândă.
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro